Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 14:45

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Λύκος” ο 16χρονος Γιώργος Γεωργακόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Λύκος” ο 16χρονος Γιώργος Γεωργακόπουλος

Τον 16χρονο play maker Γιώργο Γεωργακόπουλο από τον Α.Ο. Μεσσήνης απέκτησε η Καλαμάτα ‘80.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην εφηβική ομάδα και στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή τη μεταγραφή.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της Καλαμάτας ‘80 και για τον coach κ. Κορογώνα. Η Καλαμάτα ‘80 είναι μια ιστορική ομάδα, που θέτει ως στόχο κάθε χρόνο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και δίνει διαχρονικά έμφαση στους νεαρούς αθλητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΟΜ για όσα μου πρόσφεραν και ιδιαίτερα τους προπονητές μου στις ομάδες που έπαιξα κ. Τσερπε Ηλια, Τσοπελα Φώτη και Μπακογιαννη Μιχάλη”, τόνισε ο ταλαντούχος αθλητής που ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 7 ετών στον Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΟΜ τόσο στην ανδρική, όσο και στην παιδική ομάδα”.
Η Καλαμάτα ‘80 στην ανακοίνωση της για τον Γεωργακόπουλο αναφέρει: “Συνεχίζοντας πάντα στην ίδια φιλοσοφία ανάδειξης και αξιοποίησης νεαρών παικτών, καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά στην ομάδα μας τον 16χρονο play maker Γεωργακόπουλο Γιώργο. Ο ταλαντούχος νεαρός παίκτης θα αγωνιστεί στην ανδρική και εφηβική μας ομάδα την επόμενη σαιζόν . Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο και ευχαριστούμε τον ΑΟ Μεσσήνης για την παραχώρηση”.