Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 12:35

Επιστολή ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε Λεβεντάκη για το Κλειστό

Γράφτηκε από τον
Επιστολή ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε Λεβεντάκη για το Κλειστό

Επιστολή στον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη απέστειλε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ζητεί την επίσπευση των εργασιών στο Κλειστό των Γαργαλιάνων, προκειμένου ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων να αγωνιστεί στη φυσική του έδρα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να μπει ξύλινο παρκέ (στις εθνικές κατηγορίες δεν επιτρέπονται παιχνίδια σε πλαστικό παρκέ) και να ανακατασκευαστούν τα αποδυτήρια.
“Σε συνέχεια του υπ΄αριθ. 17/16-01-2023 εγγράφου μας, θα θέλαμε με έκδηλη ανησυχία να σας υπενθυμίσουμε ότι, παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός από τις σχετικές εξαγγελίες σας, παραμένει σε στάσιμο σημείο η έναρξη των εργασιών για την αλλαγή του παρκέ, τη βελτίωση των αποδυτηρίων και εν γένει την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Κ.Δ.Γ. Γαργαλιάνων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι, ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα συμμετάσχει την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στην National League 2 (Γ΄ Εθνική), αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας, όντας ο μοναδικός σύλλογος από τη Μεσσηνία, αλλά και από την Ένωσή μας γενικότερα, που θα συμμετέχει σε εθνική κατηγορία. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ομάδα καλαθοσφαίρισης, από την πόλη των Γαργαλιάνων, συμμετέχει σε εθνική κατηγορία”, αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή και τονίζει ότι το πρώτο εντός έδρας ματς για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων είναι στις 13 Σεπτεμβρίου με τον Α.Σ. Πέρα στο κύπελλο και στις 22 Οκτωβρίου με τον Ιόνιο στο πρωτάθλημα. Αν δεν μπει παρκέ στο Κλειστό, ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα αναγκαστεί να δώσει μακριά από το γήπεδό του τα παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που ούτε θέλουν να σκέφτονται στο σύλλογο.