Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 11:33

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Στην Κυπαρισσία στις 13 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Κυπέλλου με Α.Σ. Πέρα

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Στην Κυπαρισσία στις 13 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Κυπέλλου με Α.Σ. Πέρα

Εγινε γνωστό χθες το πρόγραμμα της α’ φάσης του Κυπέλλου ανδρών μπάσκετ, όπου συμμετέχουν ομάδες της National League 2.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ως πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα λάβει μέρος στη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα σε νοκ άουτ αναμέτρηση.
Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Κυπαρισσίας, μιας και σε αυτό των Γαργαλιάνων γίνονται εργασίες για τοποθέτηση παρκέ κ.α.
Την ίδια ημέρα θα γίνουν άλλες έντεκα αναμετρήσεις για την α’ φάση, που είναι οι εξής: Αργοναύτης Νέας Κίου – Αγία Παρασκευή, Ελευσίνα – Α.Ο. Πεύκης, Ερμής Αργυρούπολης – Χολαργός, Αστέρας Τεμένης – ΑΣΕ Δούκα, Γ.Σ. Ηλιούπολης – Αγιοι Ανάργυροι, Δόξα Πύρρου – Ναύαρχος Βότσης,
Γ.Σ. Αλμυρού – Α.Σ. Καστοριάς, Α.Ε. Λάρισας – Αγία Βαρβάρα Πεντ., Ολυμπος ΕΚΕ – Ρούπελ Σιδηρ., Ιωάννινα – Α.Ο. Τρίκαλα, Αργος Ορεστικό – ΑΠΣ Κούπα Κιλκίς.
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Α.Ε. Γλαύκου Εσπερου – Ελευθερία Μοσχάτου και Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Ηράκλειο.

Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία

Εν τω μεταξύ ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του εν όψει της νέας περιόδου που θα τον βρει στις εθνικές κατηγορίες. Η “πρώτη” θα γίνει στο Κλειστό της Κυπαρισσίας, όπου και θα φιλοξενηθεί το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας όσο ετοιμάζεται το καινούριο παρκέ στο κλειστό γήπεδο Γαργαλιάνων. Η Media Day του συλλόγου θα γίνει εντός έδρας, στο κλειστό γήπεδο των Γαργαλιάνων και η ημερομηνία θα οριστεί όταν τελειώσουν οι εργασίες.