Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 11:07

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Για την πρόκριση με Α.Σ. Πέρα

Γράφτηκε από τον

Πρώτο επίσημο ματς σήμερα στη σεζόν για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων…

Η Τριφυλιακή ομάδα αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Πέρα Ταταύλων για την 1η αγωνιστική της α’ φάσης του Κυπέλλου ανδρών μπάσκετ, όπου συμμετέχουν ομάδες της National League 2.
Η αναμέτρηση που είναι νοκ άουτ θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Κυπαρισσίας, γιατί στο γήπεδο των Γαργαλιάνων γίνονται έργα ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου.
Η ομάδα του Αντώνη Κούτρη έδωσε την περασμένη Παρασκευή το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μανδραϊκό (ομάδα της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ) εκτός έδρας και είναι έτοιμη για το σημερινό ματς.
Ουσιαστικά το συγκεκριμένο φιλικό αποτέλεσε μια πρόβα για το παιχνίδι με τον Α.Σ. Πέρα, μια ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την ομάδα των Γαργαλιάνων και διαθέτει δυναμική και καλούς παίκτες.
Η Τριφυλιακή ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να περάσει στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα είναι και πάλι γηπεδούχος.
Η διοίκηση του Γ.Σ. Γαργαλιάνων με ανακοίνωση της έκανε έκκληση στο φίλαθλο κόσμο των Γαργαλιάνων και όχι μόνο, να βρεθεί σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό της Κυπαρισσίας για να βοηθήσει τους παίκτες του Αντώνη Κούτρη.
Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Πλέγας, Μπολάνος και Θεοδοσόπουλο, ενώ γυμνασιάρχης θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος.