Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 12:24

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: “Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”, λέει ο Α. Κούτρης

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έδωσε την Τετάρτη ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 79-66 από τον Α.Σ. Πέρα, που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε στην Κυπαρισσία λόγω εργασιών στην έδρα της και τούτο σε συνδυασμό με την δυναμικότητα του αντιπάλου έφεραν τον αποκλεισμό.
“Παίξαμε με μια ομάδα ταλαντούχα και πιο έτοιμη από εμάς. Βγάλαμε όμως συμπεράσματα για το που βρισκόμαστε”, λέει στην “Ε” ο Αντώνης Κούτρης για την προχθεσινή αναμέτρηση. Ο προπονητής του Γ.Σ. Γαργαλιάνων εκτιμά ότι: “Θα είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Το Πέρα έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από εμάς την προετοιμασία του και έχει αρκετά φιλικά στα πόδια του. Εμείς είμαστε στο πρώτο στάδιο και θέλουμε χρόνο για να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε”.
Το πρωτάθλημα της Νational League 2 (πρώην Γ’ εθνική μπάσκετ) αρχίζει στις 22 Οκτωβρίου, με τον Γ. Σ Γαργαλιάνων να υποδέχεται τον Ιόνιο από την Κέρκυρα. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο κλειστό των Γαργαλιάνων και η ομάδα θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της. Αυτό τον καιρό οι προπονήσεις γίνονται στην Κυπαρισσία, ενώ με δεδομένο ότι υπάρχει ένας και πλέον μήνας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα γίνουν αρκετά φιλικά ματς. Ο Ικαρος Νέας Σμύρνης, η Νέα Ιωνία, ο Κόροιβος, το Πέρα, είναι ορισμένες από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και οι έδρες των αγώνων.