Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 12:43

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Βελτιωμένος με Κόρινθο, νέο φιλικό την Κυριακή με Κόροιβο

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Βελτιωμένος με Κόρινθο, νέο φιλικό την Κυριακή με Κόροιβο

Το δεύτερο φιλικό του τεστ, έδωσε προχθές ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων στην Κόρινθο, με αντίπαλο τον ΚΑΟ Κορίνθου, ο οποίος μετέχει στον β’ όμιλο της National League 2 και πέρυσι έφθασε μέχρι τα πλέι οφ ανόδου για τη Β’ εθνική.


Η μεσσηνιακή ομάδα γνώρισε την ήττα με 72-69, αλλά το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα.
“Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν παίζουν κανένα ρόλο. Το φιλικό στην Κόρινθο μας έδειξε βελτίωση της ομάδας σε πολλούς τομείς. Στην ατομική βελτίωση των παικτών, στις συνεργασίες και στην τακτική βελτίωση”, λέει στην “Ε” ο Αντώνης Κούτρης, ο οποίος έδωσε την Τρίτη ευκαιρίες και στους Δημήτρη Ντεμερούκα, Γιώργο Ντεμερούλα και Χάρη Ρούσση, που προέρχονται από την ακαδημία. Ο προπονητής του Γ.Σ. Γαργαλιάνων δεν είχε στη διάθεση του τους Λαζαρίδη και Μπουκουβάλα.
Επόμενο φιλικό για τους πρωταθλητές της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, είναι την Κυριακή με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (5 μ.μ.).
Μια ομάδα που παίζει στην Elite League (πρώην Α2) και ο Αντώνης Κούτρης θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.
“Ο Κόροιβος είναι δύο κατηγορίες πάνω από εμάς και οι ταχύτητες του αθλήματος είναι πολύ πιο γρήγορες. Σίγουρα είναι το πιο δυνατό τεστ στην προετοιμασία μας. Όμως όλα τα φιλικά σου δίνουν κάτι. Αλλες ομάδες έχουν χαρακτηριστικό το σκληρό παίξιμο τους, άλλες το αθλητικό και εμείς κοιτάμε τις αντιδράσεις μας σε αυτά και βελτιώνουμε την σκέψη μας και την αντίδραση μας”, σημειώνει ο προπονητής του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, που ετοιμάζεται για τη National League 2 (πρώην Γ’ εθνική). Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 22 Οκτωβρίου. Το αρνητικό για τη μεσσηνιακή ομάδα είναι ότι κάνει προπονήσεις μακριά από τους Γαργαλιάνους (αναμένεται να μπει νέο παρκέ στο Κλειστό) και συγκεκριμένα στο Costa Navarino, ενώ το προηγούμενο διάστημα έκανε προετοιμασία στην Κυπαρισσία.