Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 10:33

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Και επίσημο το "μπαμ" με Σίμοβιτς

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Και επίσημο το "μπαμ" με Σίμοβιτς

Παίκτης του Γ.Σ. Γαργαλιάνων και με τη... βούλα είναι πλέον ο Αλέξα Σίμοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ ήρθε το Σάββατο στην Ελλάδα, παρακολούθησε το φιλικό της νέας του ομάδας με τον Α.Σ. Πέρα στον Αλιμο και στη συνέχεια επέστρεψε με την αποστολή στη Μεσσηνία.
Ο Σέρβος τοπ σκόρερ είχε πέρυσι 27 πόντους μέσο όρο με τον Πανναξιακό και η απόκτησή του, αποτελεί μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, καθώς με τις εμφανίσεις του είχε βρεθεί στο "στόχαστρο" πολλών ομάδων των εθνικών κατηγοριών.
"Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της ομάδας ανθρώπων, που με δέχτηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα σαν μέλος της οικογένειάς τους. Η ομάδα αγωνίζεται πρώτη φορά σε εθνικό πρωτάθλημα. Στόχος όλων είναι η αντιπροσώπευση της περιοχής και η παραμονή στην κατηγορία. Εννοείται ότι προσωπικά στοχεύω στης ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, όσο περισσότερα παιχνίδια κερδίζουμε τόσο καλύτερο είναι για το κλίμα της ομάδας και την ψυχολογία μας. Θα χαρώ να σας δω όλους στις κερκίδες της έδρας μας", δήλωσε ο Σίμοβιτς για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.
Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων σχολιάζοντας τη συμφωνία με τον 25χρονο μπασκετμπολίστα αναφέρει: "Ο περσινός top scorer της Γ’ εθνικής, Aleksa Simovic είναι και επίσημα παίκτης του συλλόγου. Ο 25χρονος (1998) με καταγωγή από τη Σερβία έφτασε εχθές στην Ελλάδα και θα βρίσκεται στη διάθεση του Αντώνη Κούτρη για το πρωτάθλημα της NL2. Ο Simovic έχει ύψος 1.94μ, βάρος 88 κιλά και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Την περσινή σεζόν με τον Πανναξιακό αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με μέσο όρο 27(!) πόντους σε 21 αγώνες. Αρκετές ομάδες και από ανώτερες κατηγορίες πολιόρκησαν τον καθαρόαιμο σουτέρ πριν εκείνος δώσει τα χέρια με τη διοίκηση και ολοκλήρωσε τυπικά την μεταγραφή του στη Μεσσηνία. Εχθές μάλιστα, παρακολούθησε την ομάδα στο φιλικό που έπαιξε στον Άλιμο μετά την άφιξή του στη χώρα. Καλώς ήρθες στους Γαργαλιάνους Aleksa!".

Νέα φιλική νίκη

Με την... αύρα Σίμοβιτς, ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων σημείωσε το Σάββατο νέα φιλική νίκη κόντρα στον Α.Σ. Πέρα, που μετέχει επίσης στη National League 2, αλλά σε διαφορετικό όμιλο. Η μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 60-57, παρότι δεν αγωνίστηκαν οι Καραγιαννίδης, Κλεφτάκης και Μποκουβάλας. Τρεις απουσίες είχαν και οι γηπεδούχοι, που σε όλα τα δεκάλεπτα ήταν πίσω στο σκορ (18-22, 25-30, 37-46, 57-60). Να σημειωθεί ο .Α.Σ. Πέρα είχε αποκλείσει το Σεπτέμβριο τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων σε νοκ - άουτ ματς στο Κύπελλο Ελλάδας στο Κλειστό της Κυπαρισσίας και προχθές η μεσσηνιακή ομάδα πήρε την άτυπη ρεβάνς.