Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 12:23

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Στην Πύλο το ματς της πρεμιέρας με Ιόνιο

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Στην Πύλο το ματς της πρεμιέρας με Ιόνιο

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, καθώς την Κυριακή ξεκινά η National League 2 (πρώην Γ’ εθνική μπάσκετ).

Η μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες και ευελπιστεί να ξεκινήσει νικηφόρα αυτό το ταξίδι. Πρώτος αντίπαλος ο Α.Σ. Ιόνιος από την Κέρκυρα, σε ένα ματς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Πύλου.

Και αυτό γιατί στο γήπεδο των Γαργαλιάνων είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για την τοποθέτηση παρκέ, που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 27 Οκτωβρίου. Ως εκ τούτου, ο Γ.Σ Γαργαλιάνων δεν θα παίξει στη φυσική του έδρα, αλλά ευελπιστεί ότι θα έχει την στήριξη των μεσσήνιων φιλάθλων.
Είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα της Μεσσηνίας, αλλά και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, που αγωνίζεται φέτος σε εθνική κατηγορία.
Αγωνιστικά, οι πρωταθλητές της Ενωσης έδωσαν φιλικό ματς με τον Ικαρο Ν. Σμύρνης στο βοηθητικό στο ΣΕΦ, γνωρίζοντας την ήττα με 71-51 (25-17, 46-38, 60-44, 71-51) σε ένα παιχνίδι που απουσίαζαν εφτά παίκτες!
Ο λόγος για τους Σκλήβα, Λαζαρίδη, Μπουκουβάλα, Κλεφτάκη, Σίμοβιτς, Γιαννακόπουλο και Δ. Ντεμερούκα.
Στη βασική πεντάδα ξεκίνησε μάλιστα ο 14χρονος Γιώργος Ντεμερούκας. Οι νεαροί σε ηλικία παίκτες στάθηκαν πολύ καλά κόντρα σε μια ομάδα Α’ ΕΣΚΑΝΑ και άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή Αντώνη Κούτρη.

Φιλικό με Καλαμάτα B.C.

Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα δώσει σήμερα νέο φιλικό, με αντίπαλο την Καλαμάτα B.C. στις 8.30 μ.μ. στην Τέντα. Στο φιλικό αναμένεται να αγωνιστούν και οι Σκλήβας, Σίμοβιτς και Γιαννακόπουλος, ενώ κόντρα στον Ιόνιο αναμένεται να είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Μπουκουβάλα.