Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 11:42

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Στην έδρα του την Κυριακή με Δόξα Πύρρου Αρτας!

Γράφτηκε από τον

Ιστορική ημέρα θα είναι η Κυριακή 19 Νοεμβρίου μιας και ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα του σε ματς εθνικών κατηγοριών!

Η τοποθέτηση του παρκέ που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο ολοκληρώθηκε έστω και με καθυστέρηση και το γήπεδο των Γαργαλιάνων είναι έτοιμο να υποδεχθεί το… καμάρι της πόλης.
Ο ΓΣΓ θα υποδεχθεί την Δόξα Πύρρου Αρτας στο ανακαινισμένο Κλειστό των Γαργαλιάνων για την 5η αγωνιστική του α’ ομίλου της National League 2 και θα έχει τη θερμή συμπαράσταση από τον κόσμο του, που περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή!
Η ομάδα της Αρτας πάντως έχει ξεκινήσει με “4 στα 4”, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και σίγουρα το έργο της ομάδας του Αντώνη Κούτρη θα είναι πολύ δύσκολο, στην προσπάθεια της να κατακτήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Σοκ με Καραγιαννίδη που χάνει τη χρονιά!

Το άσχημο είναι πως η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας των Γαργαλιάνων, μιας και ο Γιώργος Καραγιαννίδης που χτύπησε στο γόνατο στο κυριακάτικο ματς με τον Προμηθέα 2014, μετά από εξετάσεις που έκανε φάνηκε πως έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού!
Κάτι που σημαίνει πως ο 24χρονος γκαρντ-φόργουορντ θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και θα χάσει όλη τη χρονιά. Κι όλα αυτά για έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Τριφυλιακής ομάδας, που πόνταρε πολλά πάνω του ο προπονητής Αντώνης Κούτρης.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
"Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο παίκτης της ομάδας μας Γιώργος Καραγιαννίδης, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα 2014 και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για την υπόλοιπη χρονιά.
Γιώργο, θα θέλαμε να ξέρεις ότι θα είμαστε δίπλα σου σε όλη αυτή την περιπέτεια με κάθε τρόπο και πως σε περιμένουμε να γυρίσεις πιο δυνατός!!!".
Από εκεί και πέρα ξεκίνησε προπονήσεις ο Γιαννακόπουλος που ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση, ο Μπουκουβάλας έπαιξε για λίγα λεπτά με τον Προμηθέα μετά από δυόμιση μήνες που ήταν εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σκλήβα που έχει υποστεί θλάση στα πλευρά.