Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 11:53

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: “Στόχος η εξάδα”, λέει ο Κούτρης

Γράφτηκε από τον

Τον… αέρα των ομάδων της Ηπείρου έχει πάρει ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, καθώς μετά την ΚΑΕ Παραμυθιάς νίκησε εκτός έδρας και τα Ιωάννινα, ενώ στην έδρα του έχει κερδίσει και τη Δόξα Πύρρου Αρτας, που οδηγεί μαζί με την Αχαγιά, την κούρσα στον πρώτο όμιλο της National League 2.


Η μεσσηνιακή ομάδα μετρά τρεις νίκες σε έξι αγωνιστικές και φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας για πρώτη φορά δύο σερί ροζ φύλλα αγώνα με Δόξα Πύρρου Αρτας και Ιωάννινα ΣΚ. Το ζητούμενο πλέον είναι να διευρύνει το σερί στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς (5 μ.μ.) με τον Αργοναύτη Νέα Κίου, που θα είναι το δεύτερο φετινό στο σπίτι του, καθώς στο ξεκίνημα έπαιζε στην Πύλο. Εκεί όπου ηττήθηκε από τον Ιόνιο και την Αχαγιά, ενώ εκτός έδρας έχει παίξει σε Θεσπρωτία, Πάτρα και Ιωάννινα, μετρώντας δύο διπλά και μια ήττα από τον Προμηθέα 2014.
“Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι ικανοποιητική βάση των προβλημάτων που είχαμε και αισιοδοξούμε σε καλύτερη, αφού βεβαίως έχουμε την κατάλληλη συγκέντρωση στα παιχνίδια”, λέει στην “Ε” ο Αντώνης Κούτρης για το ξεκίνημα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε εθνική κατηγορία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο στόχος είναι η παραμονή.
Ο προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας ξεκαθαρίζει ότι: “Ο στόχος μας παραμένει η εξάδα που οδηγεί στα play offs και το όσο πιο δυνατό πλασάρισμα ψηλά σε αυτήν. Κοιτάμε σε συνεννόηση με την διοίκηση, μήπως προσθέσουμε παίκτη τον Δεκέμβριο για να καλύψουμε όσο γίνεται την απώλεια Καραγιαννίδη”.
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ισόβαθμό του στην τέταρτη θέση Αργοναύτη, σχολίασε: “Ο Αργοναύτης είναι μια ομάδα που την ξέρουμε καλά, αφού είχαμε παίξει και φιλικό και έχουμε ετοιμάσει ήδη τον τρόπο που θα την αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει up tempo στην επίθεση και στην άμυνα εκτός από την κλασσική man to man, παίζουν και σύνθετη αρκετές φορές άμυνα”.

Χειρουργήθηκε ο Καραγιαννίδης

Αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση μετρά ο Γιώργος Καραγιαννίδης, καθώς χειρουργήθηκε την Τρίτη με επιτυχία στην Αθήνα από τον χειρουργό ορθοπεδικό Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Ο 24χρονος γκαρντ – φόργουορντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με τον Προμηθέα 2014 και από την πρώτη στιγμή ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων στάθηκε στο πλευρό του.

Τα αποτελέσματα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων στο πρωτάθλημα

Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Ιόνιος 71-81
ΚΑΕ Παραμυθιάς – Γ.Σ. Γαργαλιάνων 55-64
Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Αχαγιά 63-76
Προμηθέας 2014- Γ.Σ. Γαργαλιάνων 65-56
Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Δόξα Πύρρου Αρτας 69-65
Ιωάννινα ΣΚ – Γ.Σ. Γαργαλιάνων 73-79