Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 11:54

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανανέωσε ο Σίμοβιτς!

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανανέωσε ο Σίμοβιτς!

Για λογαριασμό του Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα σκοράρει και την επόμενη σεζόν ο Αλέξα Σίμοβιτς.

Ο πρώτος σκόρερ της μεσσηνιακής ομάδας και της National League 2, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας. Το ίδιο είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα και με τον Αντώνη Σκλήβα.
Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων δείχνει με αυτές τις κινήσεις, ότι ήρθε για να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες και έχει μακροπρόθεσμο πλάνο.
Η ανανέωση με τον Σίμοβιτς μεσούσης της σεζόν, συνιστά επιτυχία, καθώς ο Σέρβος είναι ο ηγέτης στην επίθεση και το καλοκαίρι θα είχε σίγουρα πολλές προτάσεις. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
“Μετά τον Αντώνη Σκλήβα η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα χέρια και με τον Alexa Simovic, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν. Ο Σέρβος αθλητής, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται προπορεύεται στη λίστα των top scorer της National League 2, δήλωσε: Θα ήθελα να δηλώσω πως είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με το σύλλογο. Με τους ανθρώπους, συμπαίκτες και φαν του συλλόγου, νιώθω σαν να είναι το σπίτι μου. Μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους και για αυτή τη σεζόν , αλλά και για την επόμενη, οπότε η απόφαση για να συμφωνήσουμε στην ανανέωση δεν ήταν καθόλου δύσκολη. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στους προπονητές, στο stuff και εννοείται στους υποστηρικτές των Γαργαλιάνων που γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Εύχομαι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους”.
Αγωνιστικά, ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο την Αχαγιά, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του πρώτου ομίλου στη National League 2.
Η ομάδα του Αντώνη Κούτρη είναι στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή και θα πάει στην Κάτω Αχαγιά για να πάρει την 9η νίκη της σε 14 ματς.