Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 11:17

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Απαγόρευσε την είσοδο σε φίλαθλο

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Απαγόρευσε την είσοδο σε φίλαθλο

Θέση για το επεισόδιο που σημειώθηκε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Προμηθέα 2014, πήρε ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων.

Η μεσσηνιακή ομάδα με ανακοίνωση σημειώνει ότι δεν υιοθετεί την ενέργεια του φίλαθλου, που φέρεται να πήγε να χτυπήσει έναν από τους διαιτητές, πλησιάζοντας τον αγωνιστικό χώρο.
Η διοίκηση δεν έμεινε μάλιστα μόνο στα λόγια, καθώς βρήκε τον εν λόγω φίλαθλο και του απαγόρευσε την είσοδο στο κλειστό των Γαργαλιάνων μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν.
"Η διοίκηση του Γ.Σ Γαργαλιάνων θα ήθελε να τονίσει ότι δεν υιοθετεί την ενέργεια που προκάλεσε την εκκένωση του γηπέδου στο χθεσινό παιχνίδι. Ο φίλαθλος έχει ταυτοποιηθεί και θα του απαγορευτεί η είσοδος για το υπόλοιπο της σεζόν. Ενέργειες και πράξεις σαν αυτή δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό ότι κι αν συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο", αναφέρει η ανακοίνωση του Γ.Σ. Γαργαλιάνων.
Θυμίζουμε, ότι ο αγώνας με τον Προμηθέα 2014 διεκόπη στο 34ο λεπτό λόγω της έντασης που επικράτησε με τους φιλάθλους και οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, για να συνεχιστεί το ματς. Το αξιοσημείωτο ότι το γήπεδο που ήταν γεμάτο άδειασε μέσα σε λίγα λεπτά και ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα. Αυτό αναμένεται να παίξει ρόλο σε ενδεχόμενο τιμωρίας της μεσσηνιακής ομάδας, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων βρίσκεται στην 3η θέση του 1ου ομίλου της National League 2, έχοντας 2 βαθμούς λιγότερους από τους Προμηθέα 2014 και Αχαγιά που είναι στην κορυφή.
Επόμενος αντίπαλος την Κυριακή η Δόξα Πύρρου Αρτας, που έχει έναν βαθμό λιγότερο, από την ομάδα του Αντώνη Κούτρη.

Με κόσμο στην Αρτα

Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων διοργανώνει διήμερη εκδρομή με αφορμή τον αγώνα στην Αρτα. Κάτι που είχε κάνει και στο ματς με τα Γιάννενα, όπου υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, θέλοντας έτσι να έχει τον κόσμο στο πλευρό του και στα εκτός έδρας ματς. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τεθεί σειρά προτεραιότητας, όπως αναφέρει η διοίκηση.