Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 18:54

Παναθηναϊκός, πράσινη παράνοια για το 7ο: Από την τρέλα του αεροδρομίου στην... λαοθάσσα του ΟΑΚΑ (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός, πράσινη παράνοια για το 7ο: Από την τρέλα του αεροδρομίου στην... λαοθάσσα του ΟΑΚΑ (βίντεο)

Παροξυσμός και τρέλα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τους παίκτες και τον Αταμάν στην επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης στην Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο και την αποθέωση του κόσμου, μέχρι το... ταξιδι με το πούλμαν στη λαοθάλασσα του ΟΑΚΑ.

Ακόμα μια αξέχαστη μέρα έζησε ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR και φυσικά οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και ο προπονητής της επιτυχίας, Εργκίν Αταμάν.

Αρχικά επικράτησε ντελίριο στην άφιξη της ομάδας στο Ελ. Βενιζέλος, με την κούπα να ξεπροβάλλει από το αεροπλάνο και τον Αταμάν να την αποκαλύπτει. Οι παίκτες ανέβηκαν στο ανοικτό πούλμαν, εκεί που τους περίμενε απίστευτη υποδοχή από τον κόσμο της ομάδας.

Έπειτα είχαμε την μυθική λαοθάλασσα των οπαδών του Παναθηναϊκού που συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας μέχρι το ΟΑΚΑ. Tην παράσταση στο πούλμαν έκλεψαν ο Βιλντόζα που ανέμιζε την σημαία του τριφυλλιού και ο Λεσόρ που ήταν εκστασιασμένος και έπινε από μπουκάλι, όσο οι φίλοι του τριφυλλιού περιμέναν καρτερικά στο ΟΑΚΑ να αποθεώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Φρενίτιδα επικράτησε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όταν έφτασε το πούλμαν των πρωταθλητών Ευρώπης σε μια πράσινη λαοθάλασσα. Ο Σλούκας πήρε το μικρόφωνο και τόνισε πως πλέον βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, με τον Λεσόρ να υποκλίνεται στον κόσμο του τριφυλλιού.

Ο Παπαπέτρου έδειξε πόσο περίμενε την κούπα, ενώ ο Μήτογλου τόνισε πως δεν θα τα κατάφερνε η ομάδα του Αταμάν χωρίς τον κόσμο του. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση του στο instagram εξήγησε το μυστικό της επιτυχίας και συνάμα κοίταξε και την «επόμενη ημέρα» του τριφυλλιού, λέγοντας «ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι».

Πηγή: gazzetta.gr