Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 13:20

Συνάντηση με τους επικεφαλής των ομάδων μπάσκετ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είχε ο αθλητικός εισαγγελέας

Γράφτηκε από τον

Με διάθεση συνεννόησης προκειμένου να αποφορτιστεί το κλίμα στον χώρο του μπάσκετ έγινε η συνάντηση του αθλητικού Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου με τους προέδρους των ομάδων καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού .



Ο Εισαγγελέας είχε 20λεπτη συνάντηση στο γραφείο του με τον μέχρι χθες πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που χτες υπέβαλε την παραίτηση του, και ακολούθως με τους επικεφαλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός προέτρεψε και τις δύο πλευρές να «ρίξουν τους τόνους» , σύσταση που φέρεται να έγινε αποδεκτή.

Ο κ.Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Εισαγγελικό λειτουργό ενώ οι δύο υπεύθυνοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που παρέμειναν στο εισαγγελικό γραφείο επί περίπου 40 λεπτά, δήλωσαν εξερχόμενοι:

Γ. Αγγελόπουλος: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει μεγάλο λάθος».

Π. Αγγελόπουλος: «Η πορεία μας ως τώρα και στον Ολυμπιακό και στη ζωή και στην οικογένεια μας και σε όλα είναι πάντοτε στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Σεβόμαστε απόλυτα τους θεσμούς κι έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν μετά την συνάντηση υπάρχει ανακωχή ο κ. Αγγελόπουλος απάντησε: «Έχουμε αγώνα την Πέμπτη».

πηγη ΑΠΕ