Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 11:02

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Αρχή στις μεταγραφές με Καλαντζή, κοντά σε Καστανιώτη

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Αρχή στις μεταγραφές με Καλαντζή, κοντά σε Καστανιώτη

 

Με τα χρώματα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μανώλης Καλαντζή (φωτό)..

Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας με ύψος 1.85 μ. έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας και αποτελεί το πρώτο θερινό απόκτημα.
"Στόχος της ομάδας είναι να γίνουμε μια οικογένεια, να έχουμε υγεία και κάθε Κυριακή να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία και ελπίζω μαζί με την ομάδα να πάμε ψηλά¨", δήλωσε ο Καλαντζής, λίγο μετά τις υπογραφές.
Το νέο απόκτημα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων αγωνιζόταν την τελευταία διετία στον Χολαργό και στο πρωτάθλημα της National League 2.
Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2006 από την Αναγέννηση Πετραλώνων και το 2013, πήρε την μεταγραφή για τον Τρίτωνα. Μετά από μία τετραετία, στην οποία πανηγύρισε ανόδους (από την Γ’ στην Β’ και ύστερα στην Α2 εθνική κατηγορία), έπαιξε για ένα χρόνο στην Β’ Εθνική με το Παλαιό Φάληρο και τη σεζόν 2021/2022 φόρεσε τη φανέλα του Ικαρου Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στο Χολαργό.
Μετά το αίσιο τέλος των συζητήσεων με τον Καλαντζή, ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων φουλάρει και για τη δεύτερη προσθήκη του καλοκαιριού. Ο λόγος για τον Γιάννη Καστανιώτη, που πέρυσι έπαιξε στο Δίωνα Κυπαρισσία και φέτος ήταν στο Ηράκλειο (ομάδα της Κρήτης),
Ο 29χρονος πάουερ φόρογουορντ είναι κοντά στο να επιστρέψει στη Μεσσηνία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ομάδας του Αντώνη Κούτρη. Πρόκειται για παίκτη (2.08 ύψος) που θα δώσει λύσεις στη ρακέτα, έχοντας εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, μιας και έχει παίξει ακόμα σε ΕΦΑΟΖ, Πανερυιθραϊκό, ΦΕΑ Πεντέλης, Σπάρτακο Ιωαννίνων και Εθνικό. Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει δύο σέντερ και έναν παίκτη για τη θέση 4, ενώ θα δοθούν ευκαιρίες και σε παιδιά από την ακαδημία.