Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 22:13

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον Προμηθέα Πατρών ο Ηλίας Καρακαξής

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον Προμηθέα Πατρών ο Ηλίας Καρακαξής

Στον Προμηθέα Πατρών ανήκει από σήμερα ο ταλαντούχος αθλητής Ηλίας Καρακαξής, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην Kalamata b.c.


Ο 16χρονος αθλητής τη χρονιά που πέρασε είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδι, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο αρκετά στοιχεία του ταλέντου του. Η διοίκηση του Προμηθέα παρακολουθούσε το νεαρό αθλητή σε παιχνίδι στη διάρκεια της χρονιάς και προχώρησε στην απόκτηση του. Στην ομάδα δουλεύουν πολύ με ταλαντούχους αθλητές και θεώρησαν ότι ο Καρακαξής έχει προοπτική για να προχωρήσει στο μπάσκετ. Αλλωστε η ομάδα της Αχαΐας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα, όπου δουλεύει πολύ με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες με σκοπό να τους βοηθήσει βοηθάει να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Από σήμερα ο υψηλόσωμος αθλητής, ανήκει στο δυναμικό του Προημηθέα και αρχικά θα ενταχθεί στην εφηβική ομάδα και από εκεί και μετά ακολουθώντας το πρόγραμμα, όπως και άλλοι αθλητές, να κάνει το βήμα παραπάνω.
Στην Kalamata b.c. υπάρχει ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, αφού ο Καρακαξής ήταν ένα παιδί που έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της και είχε ως αποκορύφωμα τις καλές εμφανίσεις του στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Με αφορμή την μετακίνηση του στον Προμηθέα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει με χαρά το γεγονός, ότι ένα δικό της παιδί, που αναδείχθηκε μέσα από τα σπλάχνα της, ανοίγει τα φτερά του για μια μεγάλη πρόκληση, που έρχεται στην καριέρα του.
Ο 16χρονος Ηλίας Καρακαξής (2-3-4, 2.00, 2008), ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα μόλις στα 15 χρόνια του, θα βρεθεί από την νέα χρονιά στον Προμηθέα Πατρών και στο πρόγραμμα της αχαϊκής ομάδας, που έως σήμερα έχει αναδείξει πολλούς αθλητές, που αντιπροσωπεύουν το αύριο του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε στον Ηλία υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον!”.