Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 18:48

Χωρίς τους Ουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοφ στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον
Χωρίς τους Ουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοφ στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τους δύο παίκτες που απουσίασαν και από τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ την περασμένη Τρίτη (15/10) θα παραταχθεί, στο νεόδμητο και υπερσύγχρονο TBF Salon της Κωνσταντινούπολης ο Ολυμπιακός, αύριο, Παρασκευή (18/10), με αντίπαλο την Αναντολού Εφές.

Η ομάδα του Πειραιά αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι (17/10), χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ (φωτό) και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ξεκινήσεις τις ομαδικές προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στη Euroleague αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου, όταν η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, μετά τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο που αισθάνθηκε στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας έμεινε εκτός στο παιχνίδι μ την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εκτός δωδεκάδας άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Δεδομένη είναι η απουσία του Κίναν Έβανς έως τα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ξεκινά το Σάββατο η Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ