Ο 24χρονος γκαρντ (1.90μ.) συμφώνησε να φορέσει τα «μελανόλευκα» και να αποτελέσει μέρος του ρόστερ του Αντώνη Νικολετάκη, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τρίτη διαδοχική χρονιά.
Ο Πετριμέας προέρχεται από τον Δίωνα Κυπαρισσίας, στον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ενώ έχει ξεκινήσει την πορεία του από τον Πήγασο Μάνης. Στο μεταξύ, έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Αυστρίας με τους Traiskirchen Lions, που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία, καθώς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με το Simpson University. Πλέον, επιστρέφει στη Μεσσηνία για λογαριασμό της Kalamata B.C., που συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της συμμετοχής της στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.
Ο Πετριμέας είναι η τρίτη προσθήκη στο μεταγραφικό παζλ των Καλαματιανών, μετά τους Γιώργο Ιωάννου και Γιώργο Πουλημενάκο, ενώ έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον σύλλογο οι Νίκος Φραγγέας, Λάμπρος Γκιρίτσης, Γιάννης Καραλής και Νάσος Περρωτής.
Η Kalamata B.C. καλωσόρισε με ανακοίνωσή της τον Σπύρο Πετριμέα στην «οικογένειά» της, ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας.