Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015 20:39

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Καλαμάτα '80 - Σύλλογος Δρομέων

Γράφτηκε από τον

Εβδομη αγωνιστική αύριο Σάββατο στην Α' τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με το ντέρμπι κορυφής Καλαμάτα '80 - Σύλλογος Δρομεών να είναι αυτό με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ δεν περνάει απαρατήρητο από τους φίλους του μπάσκετ κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος.


Εκτός λοιπόν από την παραπάνω συνάντηση το δικό τους σημαντικό ενδιαφέρον για τον τελικό νικητή έχουν οι αναμετρήσεις ΝΟ Πύλου -Παναθηναϊκός, Ατλας - Δίωνας Κυπαρισσίας, Νεοχώρ ι- Γύθειο, ΑΕ Σπάρτης - Λακωνικός Κρόνος και ΓΣ Μεσσήνης - Σπαρτιατικός.
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αναμέτρηση του κλειστού της Πύλου η οποία θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι με αντιπάλους τον γηπεδούχο ΝΟΠ και τον μαχητικό ΠαναθηναΪκό είναι αυτή που ανοίγει επίσημα το πρόγραμμα και έχει το δικό της ενδιαφέρον όσο αφορά τον τελικό νικητή.
Αγωνιστικά και οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικά προβλήματα γεγονός σίγουρα θετικό για την καλή εικόνα της συνάντησης ανεξάρτητα με το ποιος θα πάρει το δίποντο της επιτυχίας.
Πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης του αγώνα θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Καρμοίρης.

ΑΤΛΑΣ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Σημαντική στο μεταξύ αναμέτρηση για το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία είναι και αυτή που θα γίνει στις 5 το απόγευμα στην Τέντα μεταξύ του Ατλαντα και του Δίωνα Κυπαρισσίας. Την συνάντηση, στην οποία το τελικό σκορ αναμένεται να μείνει σε χαμηλά επίπεδα, θα σφυρίξουν οι Ταβουλαρέας και Νικητόπουλος.

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΓΥΘΕΙΟ

Ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι σίγουρα το παιχνίδι που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Τρίπολης μεταξύ των νεοφώτιστων στην κατηγορία γηπεδούχου Νεοχωρίου και του φιλοξενούμενου Γυθείου.
Και σε αυτήν την αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Δούβρης, Καρδαράς οι δύο αντίπαλοι στην προσπάθεια του καλύτερου δυνατού για αυτούς αποτελέσματος  θα παραταχθούν με όλους τους ετοιμοπόλεμους αυτήν την περίοδο αθλητές τους.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Μεγάλο παιχνίδι με αντιπάλους τους κιτρινόμαυρους της Α' κατηγορίας ΓΣ Μεσσήνης και Σπαρτιατικού θα γίνει στις 7 το βράδυ στο κλειστό της Μεσσήνης με διαιτητικό δίδυμο τους Κυριακόπουλο και Καρμοίρη. Οι δύο αντίπαλοι έχουν ετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται και αισιοδοξούν ο κάθε ένας για λογαριασμό του για τη νίκη.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Πολύ σημαντική αναμέτρηση θα γίνει στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Σπάρτης με αντιπάλους την ΑΕ Σπάρτης και τον τυπικά φιλοξενούμενο Λακωνικό Κρόνο. Σε αυτήν την αναμέτρηση - που θα σφυρίξουν οι Νάστος, Μπακετεας - προβάδισμα στην νίκη έχουν οι γηπεδούχοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα διεκδικήσουν τους βαθμούς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Το αυριανό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ στην Τέντα με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της δεύτερης της βαθμολογίας Καλαμάτας '80 και του πρώτου και αήττητου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης.
Το μεγάλο λοιπόν ντέρμπι, στο οποίο οι δύο αντίπαλοι στην προσπάθεια διεκδίκησης της επιτυχίας θα παραταχθούν πλήρεις, θα σφυρίξουν οι Ταβουλαρεας και Χριστόπουλος.
Παραλληλα βέβαια στις κερκίδες της Τέντας αναμένεται να δώσουν το παρών πολλοί φίλοι των δύο αντιπάλων και γενικότερα του τοπικού μπάσκετ αφού οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν καλό θέαμα.