Μετά την αναμέτρηση με την Αχαγιά '82 το περασμένο Σάββατο, η μεσσηνιακή ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά έναν πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο. Στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει καλή εικόνα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κύπελλο.
Ο προπονητής Χρήστος Γκαβανόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γιάννη Καστανιώτη, ο οποίος έχει κάταγμα στο δάκτυλο, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα αγωνιστούν κανονικά.
Να σημειωθεί ότι οι ομάδες σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης είναι χωρισμένες με βάση την κατηγορία όπου αγωνίζονται, σε National League 1 και National League 2.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης σήμερα θα γίνουν 8 αναμετρήσεις, τέσσερις για τη National League 1 και επίσης τέσσερις για National League 2.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
National League 1 (Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών)
ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου – ΚΟ Χολαργού
Νέο Αγ. Δημητρίου, 20.00
ΑΟ Αμύντας – ΑΜ Ελευσίνας
Άγγελος Ζούπας, 19.30
ΑΕ Ν. Κηφισιάς – ΑΣ Απόλλων Πατρών
Δημ. Βικέλας, 17.30
ΓΣ Ελευθερούπολης – ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας
Γεωργιάνης, 19.00
National League 2 (Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών)
ΑΕ Βαρθολομιού – ΓΕ Αγ. Αναργύρων
Γαστούνης, 17.00
ΓΣ Γαργαλιάνων – ΑΣΕ Δούκα
Γαργαλιάνων, 19.00
ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά – ΣΚ Σύλλας Λ. Αιδηψού
ΔΑΚ Λαγυνών, 14.00
ΜΑΣ Εκπ. Φρυγανιώτη – ΑΟ Προσοτσάνης
Εκπ. Φρυγανιώτη, 19.00