Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2015 09:32

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σπουδαία παιχνίδια σε Τέντα, Σπάρτη και Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σπουδαία παιχνίδια σε Τέντα, Σπάρτη και Τρίπολη

Αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή η 9η αγωνιστική της Α' κατηγορίας με πιο σημαντικά τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Σύλλογος Δρομέων, Νεοχώρι - Δίωνας Κυπαρισσίας και ΑΕ Σπάρτης - Ατλας.


Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου συμπληρώνουν οι συναντήσεις ΝΟ Πύλου - Σπαρτιατικός, ΓΣ Μεσσήνης - Γύθειο και Καλαμάτα '80 - Λακωνικός Κρόνος. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι:

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Την παραμονή της στον δρόμο των επιτυχιών θα προσπαθήσει να κάνει πράξη στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό της Πύλου ο φορμαρισμένος ΝΟΠ κόντρα στον ικανό για όλα Σπαρτιατικό. Διαιτητικό δίδυμο της ενδιαφέρουσας συνάντησης, που αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του αθλήματος, θα είναι οι Ταβουλαρέας και Σχοινάς.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΓΥΘΕΙΟ

Τον τίτλο του φαβορί για μια ακόμη νίκη που θα την κρατήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θέλει να επιβεβαιώσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Μεσσήνης ο γηπεδούχος ΓΣΜ κόντρα στο μαχητικό Γύθειο. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις ενώ από τους φιλοξενούμενους ίσως υπάρξουν κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ταβουλαρέας και Νικητόπουλος.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Μεσσήνης, στις 6, θα γίνει στην Λακωνική πρωτεύουσα το πολύ σημαντικό για την συνέχεια των δύο ομάδων στην κατηγορία παιχνίδι μεταξύ της ΑΕ Σπάρτης και του Ατλαντα Καλαμάτας. Διαιτητές της συνάντησης, όπου οι δύο αντίπαλοι στην προσπάθεια της νίκης θα παραταχθούν με όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες τους, θα είναι οι Κυριακόπουλος και Δούβρης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Στις 6.30 θα γίνει στην Τέντα με διαιτητές τους Μαγκαφά, Μπακετέα η αναμέτρηση της Καλαμάτας '80 με τον Λακωνικό Κρόνο. Φαβορί για την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης σε αυτό το παιχνίδι είναι οι πιο έμπειροι και γεμάτοι γηπεδούχοι με τους Λάκωνες σίγουρα να έχουν ετοιμαστεί για να κάνουν την δική τους προσπάθεια.

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την συνέχεια των δύο ομάδων στην Α' κατηγορία είναι και αυτό που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6 στο κλειστό της Τρίπολης μεταξύ του γηπεδούχου Νεοχωρίου και του Δίωνα Κυπαρισσίας.
Προβάδισμα στην νίκη πάντως στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Καρδαράς έχουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι είναι από τις ευχάριστες μέχρι τώρα εκπλήξεις της κατηγορίας. Ο Δίνωας από την πλευρά του θα προσπαθήσει για το καλύτερο και είναι σε θέση να φύγει με το διπλό από την Τρίπολη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Το δικό της έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά τον τελικό νικητή παρουσιάζει η αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Σύλλογο Δρομέων. Το ματς θα ξεκινήσει στις 7.30 το βράδυ στην Τεντα και θα το σφυρίξουν οι Ταβουλαρέας και Καρμοίρης. Στην προσπάθεια κατάκτησης του ροζ φύλλου της νίκης οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς σημαντικές απουσίες, γεγονός θετικό για τους τεχνικούς τους Γεωργακίλα των «πράσινων» και Βερβαινιώτη των φιλοξενούμενων.