Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 09:47

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Φινάλε στον πρώτο γύρο, εντός παίζουν οι πρωτοπόροι

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Φινάλε στον πρώτο γύρο, εντός παίζουν οι πρωτοπόροι

Αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να παίζουν εντός έδρας.


Συγκεκριμένα η Καλαμάτα '80 θα υποδεχθεί τον Άτλα, ο ΓΣ Μεσσήνης τον Δίωνα και ο Παναθηναϊκός τον Λακωνικό Κρόνο.
Στα άλλα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής θα παίξουν ο ΝΟ Πύλου με τον Σύλλογο Δρομέων, ο Σπαρτιατικός με το Γύθειο και το Νεοχώρι με την Σπάρτη. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι:

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι σίγουρα το μοναδικό σημερινό παιχνίδι που θα γίνει στις 7.30 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης με αντιπάλους το γηπεδούχο Νεοχώρι και την φιλοξενούμενη ΑΕ Σπάρτης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στην προσπάθεια κατάκτησης των δυο βαθμών της νίκης οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Μαγκαφάς και δεύτερος ο Μπακετεας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Τον τίτλο του φαβορί θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει αύριο το μεσημέρι στις 2 στο κλειστό της Μεσσήνης ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον ουραγό της βαθμολογίας Λακωνικό Κρόνο. Χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθούν οι αντίπαλοι στην αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Χριστόπουλος.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Αποφασισμένος να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών ώστε να επιβεβαιώσει την εντός έδρας δυναμική του, ο ΝΟ Πύλου υποδέχεται στις 4 το μεσημέρι τον προβληματικό σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις του Σύλλογο Δρομέων Τρίπολης. Μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους θα είναι Κώστας Αρβανίτης αντίθετα με τους Τριπολιτσιώτες οι οποίοι θα παραταχθούν πλήρεις. Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Καρδαράς.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΓΥΘΕΙΟ

Έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά τον τελικό νικητή παρουσιάζει το Λακωνικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν πολύ καλούς παίχτες όπως ο γηπεδούχος Σπαρτιατικός και το φιλοξενούμενο Γύθειο. Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από εντός έδρας ήττες οπότε η αναζήτηση της επιτυχίας είναι κάτι που θα επιδιώξουν με όλες τους τις αγωνιστικές δυνάμεις και οι δύο. Διαιτητικό δίδυμο το αγώνα θα είναι οι Ταβουλαρέας και Γεωργόπουλος.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Την ανωτερότητα του με την κατάκτηση των δυο βαθμών της νίκης θέλει να επιβεβαιώσει στις 7.30 το βράδυ στο κλειστό της Μεσσήνης ο ΓΣΜ κόντρα στον Δίωνα Κυπαρισσίας. Σε αυτήν την αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Καρδαράς οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν πλήρεις αντίθετα με τους φιλοξενούμενους η αποστολή των οποίων θα ξεκαθαρίσει σήμερα το πρωί.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΤΛΑΣ

Φαβορί για μια ακόμη νίκη είναι η πρωτοπόρος Καλαμάτα '80 στο παιχνίδι που θα γίνει την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το βράδυ στην Τέντα με αντίπαλο τον Ατλαντα. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι πρωτοπόροι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Καραμπάγιας.