Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 13:36

Γ.Σ. Μεσσήνης: "Δεν θα ασχοληθούμε ξανά με κακεντρέχεις"

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Γ.Σ. Μεσσήνης που αναφέρεται σε ορισμένους που έκαναν και κάνουν κακό στο σύλλογο, υποστηρίζοντας πως δεν θα εξακολουθήσει να ασχολείται με κακεντρεχείς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Το Δ.Σ του Γ.Σ. Μεσσήνης αισθάνεται την ανάγκη να αναφέρει κάποια πράγματα προς αποκατάσταση των κακώς κείμενων, αναφορικά με την ανάρτηση κακόβουλων σχολίων από μέλη με βραχυπρόθεσμη πορεία στο σύλλογο μας, που όπως φαίνεται τα κίνητρα τους σε συνδυασμό  με την ενασχόληση τους με το σύλλογο μας κάθε άλλο παρά  ανιδιοτελή ήταν! Έτσι, λοιπόν, προς αποκατάσταση της αλήθειας κ σεβόμενοι πλήρως την ιστορία του συλλόγου μας (μετράει 30 χρόνια παρουσίας), σας αναφέρουμε ότι ο σύλλογος μας, όπως και τα μέλη του, είναι αποδεκτά από την κοινωνία της ΜΕΣΣΗΝΗΣ, καθώς κ από το σύνολο του Μεσσηνιακού μπάσκετ! Η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη ανάκαμψη τα τελευταία χρόνια κι αυτό σίγουρα δεν οφείλεται σε τύπους ευκαιριακούς κ απαξιωμένους απ’ το σύνολο της κοινωνίας της πόλης μας... Αυτοί μόνο κακό προξένησαν στα λίγα χρόνια της ενασχόλησης τους με το σύλλογο μας σαμποτάροντας κατ’ επανάληψη τις οποίες εκδηλώσεις αναλάμβανε ο Σύλλογος μας..! Η ομάδα μας έχει την τύχη τα τελευταία χρόνια να έχει άρτιο προπονητικό team, το οποίο και εγγυάται την επιτυχία σε ό,τι αναλαμβάνουμε! Οποιοσδήποτε άλλος διεκδικεί δάφνες για πράγματα που δεν κατέχει κινδυνεύει να χαρακτηριστεί το λιγότερο γραφικός..! Τελειώνοντας μη έχοντας την παραμικρή διάθεση να ασχοληθούμε ξανά με κακεντρέχειες σας λέμε ότι ο σύλλογος μας λειτουργούσε, λειτουργεί και θα λειτουργεί για τουλάχιστον άλλα τόσα χρόνια ακόμα έχοντας δίπλα του όλη την υγιή κοινωνία της ΜΕΣΣΗΝΗΣ, καθώς και μέλη που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους! 
Υ.Γ. Η επίσημη σελίδα μας στο facebook, από την οποία θα μπορούν να ενημερώνονται οι αθλητές μας, τα μέλη του Συλλόγου μας και οι φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας μας γενικότερα, είναι η Messini b.c. official . Οποιαδήποτε άλλη σελίδα λειτουργεί παράτυπα και για δικούς της σκοπούς και δεν αναγνωρίζεται από τον Σύλλογό μας. Με εκτίμηση προς όλα τα μέλη κ τους φίλους της ομάδας".
Το Δ.Σ του Γ.Σ.Μεσσηνης!