Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 11:05

Αρκαδικός: Νίκη με Φίλιππο Βέροιας για να βρεθεί πιο κοντά στην άνοδο

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Α1 θέλει να να κάνει σήμερα ο Αρκαδικός που θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. τον Φίλιππο Βέροιας με στόχο τη νίκη.


Λίγες ώρες πριν την σημερινή αναμέτρηση ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης τόνισε πώς σέβονται όλοι στις τάξεις του Αρκαδικού τον Φίλιππο και αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο 33χρονος τεχνικός επεσήμανε μάλιστα πώς ο Αρκαδικός βρίσκεται μόλις πέντε βήματα από την επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία και θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν αύριο στο παρκέ με μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και διάθεση στην άμυνα από την έναρξη του παιχνιδιού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, μίας ομάδας που σεβόμαστε, καθώς μας έχουν κερδίσει δύο φορές μέσα στη σαιζόν και που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, έπειτα από κάποια άτυχα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.
Αντιμετωπίζουμε με τεράστια σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίου θέλουμε να παρουσιαστούμε με μεγάλη ενέργεια και διάθεση στην άμυνα μας. Είμαστε πέντε βήματα πριν το στόχο μας και ειδικά μέσα στην έδρα μας, δεν υπάρχει καν το περιθώριο σκέψης άλλου αποτελέσματος πέραν της νίκης και οφείλουμε να το δείξουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο της παρουσίας μας στο παιχνίδι".

 «Θέλουμε τον κόσμο
να γεμίσει το γήπεδο»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Αρκαδικού, ο Μεσσήνιος Πέτρος Νοέας τόνισε πώς με πειθαρχία, συγκέντρωση και προσοχή ο Αρκαδικός θα φτάσει σε μία ακόμα νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.
Ο Καλαματιανός φόργουορντ δεν παρέλειψε μάλιστα να ζητήσει και τη βοήθεια του φίλαθλου κοινού για τον αγώνα με τον Φίλιππο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλαματιανού φόργουορντ έχουν ως εξής: «Μπαίνουμε στην τελευταία πεντάδα παιχνιδιών που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την τελική κατάταξη της ομάδας. Αυτή η πεντάδα αγώνων ξεκινάει με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας, μία ομάδα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς οι έμπειροι παίκτες που διαθέτει ξέρουν να παλεύουν όλα τα παιχνίδια.
Από κει και πέρα όμως, εμείς θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Φίλιππο για να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση που θα μας φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο της ανόδου στην Α1 κατηγορία.
Όλοι οι παίκτες της ομάδας, θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη, γνωρίζοντας πώς για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί 100% από το εναρκτήριο τζάμπολ μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.
Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, όπως έγινε και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, που θα δημιουργήσει μία ακόμα όμορφη ατμόσφαιρα και θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσουμε στην τελική επικράτηση και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτή τη νίκη.»
Τέλος την συνάντηση της Τρίπολης θα σφυρίξει η τριάδα των Τσώνου -Τσαρούχα-Ραχιώτη.