Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 21:23

Με στόχο την... κούπα "πέταξε" για τη Μαδρίτη ο μπασκετικός Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Με την ελπίδα να επιστρέψει θριαμβευτής αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5) για τη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Παρασκευή (15/5) θα ριχθεί στη μάχη του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον έναν από του δύο ημιτελικούς.

 

Δηλώσεις λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και τους παίκτες.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Πάμε να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ», τόνισε ο Έλληνας προπονητής των «ερυθρολεύκων».

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ. Παίζουμε με μια ομάδας η οποία πάει στο φάιναλ φορ με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ότι ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία δίχως προβλήματα και με τη φαρέτρα του γεμάτη.

«Είναι σημαντικό που έχουμε όλο το ρόστερ στη διάθεσή μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε πλήρες ρόστερ και αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό.

Με ενδιαφέρει η ομάδα μας και όχι τι λένε οι άλλοι. Εάν κάποιος λέει ότι είναι φαβορί ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Η μια ομάδα έχει χάσει τρεις φορές και η άλλη επτά. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια», δήλωσε ο Σφαιρόπουλος.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR