Σάββατο, 13 Ιούνιος 2015 09:22

Ξεκινά στην Τρίπολη το «SEFA Basketball Camp»

Γράφτηκε από τον

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα το 2ο SEFA Basketball Camp.


Τέλος ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Αρτκαδικού Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στο τι θα περιλαμβάνει το φετινό καμπ.
"Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, το 2ο συνεχόμενο SEFA BASKETBALL CAMP. Είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία όπως αποδείχθηκε πέρυσι, της διοίκησης, του υπεύθυνου των Ακαδημιών κ. Χάρη Μιαούλη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια. Πέρα από την δεδομένη επιτυχία που είχε η ανδρική ομάδα του Αρκαδικού, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βάση κάθε σωματείου, είναι οι Ακαδημίες, τα φυτώρια και τα μικρά παιδιά. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε πολύ χαρούμενοι και φέτος που θα συνεργαστούμε, θα συνυπάρξουμε 3-4 μέρες μαζί με όλα τα παιδιά από τις Ακαδημίες, αλλά και των άλλων ομάδων που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα έχουμε την ευκαιρία, να δουλέψουμε μαζί τους. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, μέσα από δουλειά, μέσα από προπόνηση και από παιχνίδι να συνυπάρξουν, να συνεργαστούν και πάνω από όλα να δουλέψουν. Θα γνωρίσουν τρόπους προπόνησης από καταξιωμένους ανθρώπους, όπως ο coach Σκουρτόπουλος, ο coach Βετούλας αλλά και ο γυμναστής Δημήτρης Κωτσίρης. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, η συμμετοχή, από ότι είπε ο κ. Μιαούλης, έχει ξεπεράσει το αναμενόμενο. Οπότε το μόνο που απομένει είναι να βρεθούν στο γήπεδο και να το απολαύσουν, να ευχαριστηθούν κάθε στιγμή που θα είμαστε μαζί τους.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι το να βρεθούν άνθρωποι του χώρου στο καμπ. Είναι ίσως το σημαντικότερο. Σε αυτή την ηλικία τα ερεθίσματα που παίρνουν τα παιδιά, είναι πρωτεύοντα. Στην διάρκεια του camp, θα διδαχθούν από καταξιωμένους προπονητές, τα μυστικά του αθλήματος, τα βασικά του αθλήματος, σε συνεργασίες 2 παικτών. Γενικά πράγματα που θα τους ενεργοποιήσουν και θα τους κινητοποιήσουν. Νομίζω ότι μόνο κερδισμένοι θα βγουν, όσοι θα συμμετέχουν στο καμπ".