Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2015 18:28

Σλούκας: "Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς"

Γράφτηκε από τον
Σλούκας: "Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς"

Ο Κώστας Σλούκας παρουσιάστηκε επίσημα από τη Φενέρμπαχτσε, μιλώντας για την απόφασή του να αφήσει τον Ολυμπιακό. Τι είπε για το κίνητρο που έχει και την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της τουρκικής ομάδας.


Αφού έφτασε στην Κωνσταντινούπολη σήμερα το πρωί (2/7) ο Κώστας Σλούκας πήγε απευθείας στην Ulker Sports Arena προκειμένου να παρουσιαστεί από τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε. Ο 25χρονος κόμπο γκαρντ μίλησε για τη μεταγραφή του, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είναι "ο βασικότερος ίσως λόγος που ήρθα".
Αφού πρώτα δήλωσε χαρούμενος που ανήκει πλέον στη Φενέρμπαχτσε, εν συνεχεία ενημέρωσε πως "ξέρω που ήρθα. Στα 25 μου πήρα την πιο σημαντική απόφαση της ζωής μου. Θα δώσω όλο μου τον εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλει να φτάσει στην κορυφή. Οι οπαδοί την υποστηρίζουν ζεστά, το ξέρετε άλλωστε. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ίσως ο βασικότερος λόγος που ήρθα. Έχει δουλέψει με πολλούς νεαρούς παίκτες και έχει κατακτήσει τίτλους. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης με τον καλύτερο προπονητή. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρα που έχω μαζί με την ομάδα".
Πηγή: sport24.gr