Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2015 13:52

EuroCup: Ζόρια για ΑΕΚ, «ok» για ΠΑΟΚ, λίγα ταξίδια για Άρη

Γράφτηκε από τον

Πολλοί και... διάφοροι είναι οι αντίπαλοι των τριών ελληνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επόμενο EuroCup.


Ο Άρης στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς αν εξαιρέσει κανείς το ταξίδι στο μακρινό Καζάν, τα άλλα παιχνίδια θα τα δώσει... δίπλα στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα πάει στη Ρουμανία, το Μαυροβούνιο και την Τουρκία.
Οι «κίτρινοι» κληρώθηκαν στον όμιλο D της 2ης περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσουν τις: Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Μπάνβιτ (Τουρκία), Τραμπζοσπόρ (Τουρκία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο) και Στεάουα Βουκουρεστίου.
Αρκετά ισορροπημένος δείχνει ο όμιλος (E της 2ης περιφέρειας) του ΠΑΟΚ που θα κάνει δύο επισκέψεις στην Ρωσία και θα παίξει αναλυτικά με τις: Μπεσίκτας (Τουρκία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Αβτοντόρ Σαρατόφ (Ρωσία) και Ζολνόκι (Ουγγαρία).
Πιο ζόρικα είναι τα πράγματα με την ΑΕΚ που θα πάει δύο φορές στη Ρωσία, ενώ θα ταξιδέψει και στο Ισραήλ και στη Λιθουανία! Αναλυτικά οι αντίπαλοι της Ένωσης στον όμιλο F της 2ης περιφέρειας: Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Νίζνι (Ρωσία), Κράζνι Βόλγκοραντ (Ρωσία), Χαποέλ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και Νεπτούνας (Λιθουανία).
Πηγή: sentragoal.gr