Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 15:00

Ποδηλατοβόλτα και αγώνες δεξιοτεχνίας στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον
Ποδηλατοβόλτα και αγώνες δεξιοτεχνίας στη Μεγαλόπολη

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη ποδηλατοβόλτα περιμετρικά της Μεγαλόπολης, αλλά και αγώνες δεξιοτεχνίας.

Η όμορφη αυτή αθλητική εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο και την διοργάνωσαν ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Τρίπολης. Στην ποδηλατοβόλτα συμμετείχαν πάνω από 250 μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου, με την εκκίνηση να δίνεται μπροστά από το Δημαρχείο, ενώ απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ποδηλατικοί αγώνες δεξιοτεχνίας στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης. Οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές των ποδηλατικών αγώνων δεξιοτεχνίας έγιναν από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο και τον πρόεδρο τη κοινωφελούς επιχείρησης Χρήστο Κουμουνδούρο.
“Ηταν μια εκδήλωση όπου μικροί και μεγάλοι χάρηκαν το ποδήλατο στην πόλη χτίζοντας μια υπεύθυνη και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά, μέσω αυτής της βιωματικής εμπειρίας”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ