Τη φανέλα της Α.Ε. Μάνης θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός επιθετικός Παναγιώτης Ρουσέας, με τη διοίκηση της ομάδας να επενδύει σε έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της γενιάς του.
Ο 19χρονος επιθετικός προέρχεται από μια ιδιαίτερα θετική σεζόν με την Ομόνοια, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, αποτελώντας ένα από τα βασικά «όπλα» της καλαματιανής ομάδας στην προσπάθεια για την παραμονή στην Α' Τοπική.
Ο Ρουσέας σημείωσε 11 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ με την ταχύτητα, την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητά του στην επίθεση κέρδισε τις εντυπώσεις, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Στην Α.Ε. Μάνης ευελπιστούν ότι ο νεαρός επιθετικός θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Η μετακίνησή του αποτελεί μία ακόμη επένδυση της ΑΕ Μάνης σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, με τον Παναγιώτη Ρουσέα να καλείται πλέον να επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που συνοδεύουν το όνομά του.
