Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 18:33

ΜΕΘΩΝΗ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 2-2: Σπουδαίος βαθμός με γκολ στο β' ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον

Χορταστική ισοπαλία είχαμε χθες στη Μεθώνη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Νέο Αρι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό μετά από το 2-2.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ο Νέος Αρις αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο τελευταίο τέταρτο.

Προηγήθηκε 2-0
στο πρώτο μέρος

Μόλις στο 5' ο Τζεμάλι κέρδισε πέναλτι από το Κατσιμαγκλή, όμως ο Εμμανουήλ έστειλε την μπάλα άουτ από τα 11 βήματα.
Στο 30' οι Τσατάς και Μπάμπαλης έπαιξαν το 1-2 με τον δεύτερο να σεντράρει και τον Τζεμάλι με πλασέ να ανοίγει το σκορ (1-0).
Επτά λεπτά αργότερα ο Μπουντάς εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού χτύπησε και στο τείχος (2-0).
Στο ξεκίνημα του β' μέρους οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές με τους Μπουντά και Τσατά, όμως όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 77' κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπάμπαλη, το οποίο έκανε γκολ ο Μαρκόπουλος (2-1).
Στο 82' ο Νέος Αρις έφτασε στο 2-2 με κεφαλιά του Αναστασόπουλου.
Στο φινάλε ο Σαμπάνης τετ α τετ πλάσαρε άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τη Μεθώνη να πάρει το τρίποντο.
Ετσι οι δύο ομάδες συνεχίζουν χωρίς νίκη το πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές.
Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Ταβουλαρέα.
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Τζεμάλι, Μπάμπαλης, Βασιλόπουλος, Κουφός, Παπάς, Εμμανουήλ, Τσατάς, Κοντογόνης, Καλδής (70' Σαμπάνης), Μπουντάς.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Κοσμάς, Κάλελης (46' Σαρρής), Κατσιμαγκλής (75' Στ. Σπηλιώτης), Αρβανίτης, Καναλουπίτης, Αναστασόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Μαρκόπουλος, Γρίβας, Μουτσούλας (46' Γ. Σπηλιώτης), Παντελόπουλος.