Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 18:50

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-1: Το "2 στα 2" οι φιλοξενούμενοι, πρώτη ήττα για Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Χανδριναϊκός, ο οποίος κέρδισε στην Καλαμάτα με 1-0 την Αναγέννηση Παραλίας.


Στην πρώτη έξοδό του από τη βάση του, ο Χανδριναϊκός ευτύχησε να πανηγυρίσει τη νίκη, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια. Μια νίκη που αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς την πέτυχε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Η Αναγέννηση από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν έθεσε ως στόχος της τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α1. Ομως στα δύο πρώτα παιχνίδια του φετινού μαραθωνίου δεν έχει καταφέρει να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ακρίτα στην Κορώνη και προχθές γνώρισε την ήττα στον Κορδία από τον Χανδριναϊκό. Βέβαια είναι αρχή και μετά την αλλαγή στον πάγκο, όπου τον Πέτρο Χιώτη διαδέχτηκε ο Γιώργος Μηλίτσης, η διοίκηση της Αναγέννησης ευελπιστεί ότι η ομάδα θα καταφέρει σιγά - σιγά να βρει το δρόμο της ώστε να υλοποιήσει το στόχο της.
Το γκολ που έκρινε το προχθεσινό παιχνίδι σημείωσε στο 72' ο Κοντός με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής ήταν  ο Νίκας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Π. Χάριτος, Χάντζος, Τριανταφυλλάκης, Γυφτέας (65' Κλ. Βοσνάκης), Ράτσεφ, Δουρούμης, Κάνιστρας, Καρούμπας (84' Ξυδέας), Ταμπάκης (55' Πέτροβας).
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Π. Νικητόπουλος, Κόντι (46' Β. Νικητόπουλος), Φιλντιόν, Κατσιγιάννης, Καρανταράκης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Κοκάλι, Κοντός (80' Μάλαμας), Καραμπάτσος (88' Κατσάς), Δ. Καλδής.