Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 12:34

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Κέρδισε ψυχολογία και… Μιτρόφ

Γράφτηκε από τον

Τις περσινές ανατροπές θυμήθηκαν προχθές οι φίλοι της Κυπαρισσίας στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας που βρήκε την Τριφυλιακή ομάδα νικήτρια με 4-3 στην παράταση.


Το συγκρότημα του Νίκου Φρούσσου πήρε έτσι την πρόκριση για την ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Πανθουριακό.
Το κέρδος από το προχθεσινό ματς δεν είναι πάντως μόνο η πρόκριση. Και αυτό γιατί ενώ στο πρωτάθλημα υπήρξαν μέχρι τώρα κάποιες μέτριες εμφανίσεις και μια ισοπαλία με τον Τέλλο Άγρα, προχθές η Κυπαρισσία έδειξε το καλό της πρόσωπο και κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι που σε κάποιες στιγμές του φαινόταν χαμένο.
Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την Κυπαρισσία μάλιστα να ξεκινά με 10 παίκτες το β' ημίχρονο λόγω αποβολής του Γαργαρώνη. Η Τριφυλιακή ομάδα μείωσε σε 2-1, βρέθηκε ξανά πίσω με δύο γκολ διαφορά (3-1) ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 88' και να πάρει την πρόκριση στο 119'. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας για την Κυπαρισσία που τις δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.
Επιπλέον ένα μεγάλο κέρδος του προχθεσινού αγώνα ήταν η επιστροφή του Μιτρόφ ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στην 11άδα πετυχαίνοντας το γκολ που έστειλε το ματς στην παράταση στο 88'.
Ο Μιτρόφ είχε να παίξει από πέρυσι το Μάϊο και τον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Σπάρτη, όταν είχε τραυματιστεί. Η επιστροφή του προσδίδει ένα πολύτιμο στο Νίκο Φρούσσο και δυναμώνει αρκετά το ρόστερ της ομάδας.
Η προσοχή πλέον για την Κυπαρισσία στρέφεται στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Δώριο για την 5η αγωνιστική της Α' τοπικής, όπου θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της.