Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 13:16

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Συνδύασε πρόκριση με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Πρόκριση με καλή εμφάνιση συνδύασε προχθές ο Τσικλητήρας Πύλου ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Μεσσηνιακού και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα σε διπλές αναμετρήσεις.


Το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη, πέρα από την πρόκριση, έδειξε σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι του γεγονός που δημιουργεί ακόμη περισσότερη αισιοδοξία για την συνέχεια.
Ο Τσικλητήρας ήδη πάντως έχει ένα εξαιρετικό απολογισμό αποτελεσμάτων καθώς μετρά μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Στο Κύπελλο έχει αποκλείσει την Αβία (2-0) την Αναγέννηση (4-0) και τον Μεσσηνιακό (4-1) ενώ στο πρωτάθλημα έχει 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες (Μιλτιάδη 2-1, Ολυμπιακός 3-1, Διαβολίτσι 5-0, Ανδρούσα 1-0) και ισοβαθμεί με τον Πάμισο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Τέλλο Άγρα σε ένα παιχνίδι με υψηλό συντελεστή δυσκολίας, σε μια παραδοσιακά δύσκολη Μεσσηνιακή έδρα. Ο Τσικλητήρας ωστόσο θα προσπαθήσει να δείξει το καλό του πρόσωπο και σε αυτό το ματς και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.

Χειροκροτήθηκε
ο Ν. Εμμανουήλ

Στα αξιοσημείωτα του προχθεσινού αγώνα είναι το γεγονός ότι ο κόσμος της Πύλου χειροκρότησε το γκολ του, παίκτη του Μεσσηνιακού πλέον, Νίκου Εμμανουήλ, δείχνοντας έτσι πως δεν ξεχνά την προσφορά του ικανού παίκτη στον Τσικλητήρα την περσινή αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε πως ο Εμμανουήλ πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Τσικλητήρα και είχε την δική του συμβολή τόσο στην πορεία στο πρωτάθλημα όσο και στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την μετέπειτα πορεία στο Κύπελλο Εραισρτεχνών, όπου η Πύλος έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση.