Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 11:02

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανίκητος και εκτός Μεσσήνης, με 4 διπλά στις 5 πρώτες αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος αυτή τη φορά δεν σκόραρε στο ξεκίνημα του αγώνα, ούτε όμως και κατά… ριπάς, αλλά έφυγε και από την Ανδρούσα με τους τρεις βαθμούς.


Η ομάδα της Μεσσήνης με γκολ του Χρήστου Τρίψα στο 67' νίκησε με 1-0 τους μαχητικούς γηπεδούχους και σημείωσε το τρίτο διαδοχικό διπλό. Είχαν προηγηθεί αυτά σε "Γ. Λουκαρέας" και Διαβολίτσι, ενώ συνεχίζει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Είναι μάλιστα η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ μετά από πέντε αγωνιστικές, ενώ έχει με 19 γκολ και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.
Το αξιοσημείωτο πάντως ότι κάθε αγωνιστική σκοράρει και λιγότερο, αλλά από την άλλη έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι στο Στάδιο της Μεσσήνης.
Ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 0-7 στη Σπερχογεία, ακολούθησε το 5-0 επί του Μιλτιάδη, το 0-4 με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, το 0-2 με το Διαβολίτσι και το πρόσφατο 0-1 με την Ανδρούσα.
"Παίξαμε με μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Ηταν διαβασμένη, σφιχτή και δυσκολευτήκαμε να ξεκλειδώσουμε αυτή την ομάδα. Τα παιχνίδια αρχίζουν και δυσκολεύουν, γιατί δεν μπορείς να κρυφτείς από τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό", η τοποθέτηση του Αντώνη Μαυρέα για τη νέα νίκη του Παμίσου.

Στη Λαμία ο Μαυρέας

Ο τεχνικός των "πρασίνων" βρέθηκε χθες στη Λαμία για τα εγκαίνια της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, αλλά και του προπονητικού κέντρου, ενώ το απόγευμα αγωνίστηκε με την ομάδα παλαιμάχων που έδωσε φιλικό ματς με την αντίστοιχη της Λαμίας για φιλανθρωπικό σκοπό. Ετσι η προπόνηση στον Αγιο Νικόλαο έγινε υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Αντώνη Παπαγιαννόπουλου.
Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Μεσσήνης και σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα.