Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 17:09

Τα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου παρουσίασε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Με σύνθημα "το ταξίδι συνεχίζεται" και ένα βίντεο με τις δυνατές στιγμές της περιόδου 2012-2013, η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μείωση των τιμών και κάλεσε τους φιλάθλους του Νομού να σταθούν στο πλευρό των "κιτρινομπλέ". Την παρουσίαση των διαρκείας έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος ανακοίνωσε τη μείωση των τιμών κατά 25%-27%, ως απόρροια των δυσκολιών της εποχής.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου
Για την πορεία του Αστέρα και τα ματς που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν: "Είναι μέρα για ενημέρωση και όχι για πολλά λόγια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάποια βασικά πράγματα. Ο Αστέρας μια ομάδα από το πουθενά θα είναι στη Super League για 7η σερί χρονιά και για 2η σερί φορά στην Ευρώπη. Παίξαμε πλέι οφ και πολλοί είπαν ότι παίξαμε το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικές διακρίσεις για μια ομάδα που ήρθε στο ποδόσφαιρο από το πουθενά.
Ο Αστέρας έπαιξε 24 ματς στην Τρίπολη. Σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο.
Οι μέσες τιμές ήταν 30 ευρώ και 10 ευρώ. Μιλάω για τα κανονικά και όχι τα μειωμένα.
Από τα 24 ματς ο κόσμος είδε 11 νίκες στο πρωτάθλημα και 26 γκολ υπέρ. Στα πλέι οφ είχαμε 2 νίκες μια ήττα. Στο Europa είχαμε 2 ισοπαλίες. Συνολικά είχαμε 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ τα γκολ ήταν 44-17.
Στα παιχνίδια που είδε ένας φίλαθλος, είδε την ομάδα να κερδίζει 17 φορές!
Ο Αστέρας ανεβαίνει βήμα-βήμα. Δεν είναι λίγο για μια ομάδα που έπαιζε στα τοπικά. Κάθε χρόνο ο Αστέρας προσθέτει και κάτι στην ιστορία. Αυτό θέλουμε και εφέτος. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν δεδομένα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εμείς ξεκινάμε με ένα ντεσαβαντάζ. Ο κόσμος καλόμαθε και αυτά θέλει και για εφέτος. Είναι μεγάλη μας αγωνία, αλλά πιστεύουμε ότι θα δικαιώσουμε τους καινούργιους φιλάθλους και θα γευτούμε μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αν λέγαμε πριν μερικά χρόνια ότι στον τελικό Κυπέλλου του 2013 θα ήταν ο Αστέρας με 13.000 κόσμου, θα μας κορόιδευαν. Θέλουμε να διαψεύσουμε ευχάριστα και τη νέα χρονιά."
Για τις τιμές των διαρκείας της νέας σεζόν: "Η ΠΑΕ Αστέρας προέβη σε νέα μείωση τιμών που είναι της τάξεως των 25%-27% αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής.
Οι νέες τιμές αν γίνει ανάλογη πορεία θα είναι 8-10 ευρώ ανα αγώνα.
Ο κ. Μπάκος-Καϋμενάκλης κάνουν  γενναία προσπάθεια. Το επόμενο βήμα θα ήταν να τα δώσουμε δωρεάν. Χωρίς φιλάθλους καμία ομάδα δεν έχει αύριο."
Για τις μεταγραφές: "Η πορεία του Αστέρα στηρίχθηκε στην καλή επιλογή παικτών. Μια κίνηση γίνεται πάντα για το καλύτερο. Οι κινήσεις είναι προσεκτικές. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος για μια μεταγραφή. Το τμήμα σκάουτινγκ και η διοίκηση δουλεύει για να έρθουν καλύτεροι παίκτες. Τις επόμενες μέρες προσπαθούμε να έρθουν 2-3 παίκτες για να είναι μαζί μας στα ευρωπαϊκά ματς."
Για τον προϋπολογισμό: "Ο προϋπολογισμός του Αστέρα είνα σταθερός και αυξανόμενος. Δεν θα μπορούσε να είναι μειωμένος γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί. Όπως ξέρετε ο φάκελος μας είναι ο πιο καθαρός και δεν έχουμε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

- Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013/2014 ξεκινά την Δευτέρα 8 Ιουλίου.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2012/2013 έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 ή εάν επιθυμούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση.

- Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σε οποιαδήποτε θέση δεν είναι δεσμευμένη από περσινούς κατόχους.

- Στις 18 Ιουλίου2013 όλες οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί από τους περσινούς κατόχους θα ακυρωθούν και θα τεθούν ελεύθερες προς διάθεση σε νέους ή παλιούς κατόχους.

-  Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται στο εκδοτήριο της ΠΑΕ στην Πλατεία Άρεως, Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 π.μ. - 3.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ. & Σάββατο 11.00 π.μ. - 3.00 μ.μ.

- Για κάθε ανανέωση ή νέα εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου.

- Ο ήδη κάτοχος διαρκείας μπορεί να ανανεώσει παραπάνω από ένα εισιτήριο, αρκεί να προσκομίσει σε φωτοτυπίες τις αντίστοιχες ταυτότητες.

- Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς φιλάθλους της που έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/1996 να συμμετέχουν στην Μαθητική Κερκίδα της Θύρας 2 Τμήμα Α αγοράζοντας

Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας με αξία 5€ (ισχύει περιορισμός στον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων διαρκείας).

(Για την αγορά αυτού του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντιγράφου πιστοποιητικού γέννησης).

- Παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται επίσης σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα του γηπέδου (εκτός από το 3-VIP Executive Members) με έκπτωση 50% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου διαρκείας στο κάθε τμήμα.

- Στο τμήμα 2-Γ τα διαρκείας των 100€, διατίθενται για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων από τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

- Οι ενήλικες φίλαθλοι που κατέχουν κάρτα ανεργίας, ή είναι μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας ή του Συλλόγου Τριτέκνων Τρίπολης & Όμορων Δήμων, δικαιούνται έκπτωσης επί της βασικής τιμής του εισιτηρίου διαρκείας.

* (α) απαιτείται προσκόμιση της αντίστοιχης έγκυρης κάρτας για την περίοδο 2013,

* (β) οι παραπάνω εκπτώσεις δεν εφαρμόζονται στο τμήμα 3-VIP Executive Members.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

- Η πληρωμή του εισιτηρίου μπορεί να γίνει είτε μετρητοίς είτε μέσω πιστωτικής κάρτας έως 6 άτοκες δόσεις (για όσες πιστωτικές κάρτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων).

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ, και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις, εκπλήξεις και εκδηλώσεις του Αστέρα.

- Οι κάτοχοι Executive Members εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 3 δικαιούνται και δωρεάν προσωπική αριθμημένη θέση parking.

- Όλα τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες Europa League, πρωταθλήματος, κυπέλλου, φιλικά και τα Play-Off.