Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 20:00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διαζύγιο με Πολυμενέα, ανέλαβε ο Σπάλλας

Γράφτηκε από τον

Η νέα ήττα του Ολυμπιακού από τη Σπερχογεία, έφερε εξελίξεις στην καλαματιανή ομάδα, μιας και λύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Πολυμενέα.


Ο νεαρός τεχνικός είχε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με τον Ηλία Παπακωνσταντίνου, όπου και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Η θέση του προπονητή όμως δεν έμεινε ούτε μέρα… κενή, μιας και το απόγευμα η διοίκηση συμφώνησε με τον Λάκη Σπάλλα, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον ουραγό Α.Ο. Διαβολιτσίου. Ο πρώην προπονητής των "ερυθρόλευκων" μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου" είπε: "Στα 2,5 χρόνια που είμαι στην ομάδα κέρδισα αρκετά πράγματα και το κυριότερο κέρδισα φίλους. Η συνεργασία μας έληξε, αλλά θα χαρώ να μπορέσει η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να αποφέρει καρπούς η δουλειά που ξεκίνησα". Η αλλαγή προπονητή έγινε  προφανώς λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, μιας και ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα με τον Αστέρα Αρφαρών.  Εκτοτε ηττήθηκε από Τσικλητήρα Πύλου, Πάμισο, Μιλτιάδη και την περασμένη Κυριακή από τη Σπερχογεία.Ενδιάμεσα γνώρισε και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Κυπαρισσία που ανέτρεψε το ματς από το 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.