Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 20:21

Στο πειραϊκό Μουσείο ξεναγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στο πειραϊκό Μουσείο ξεναγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τρίτη (13/10) για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επισκέφθηκαν το Μουσείο Πειραιά και γνώρισαν καλύτερα την ιστορία της πόλης.

 

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ - Έλληνες, ισπανόφωνοι και γαλλόφωνοι - και με τη βοήθεια ξεναγών έμαθαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες, βλέποντας όλα τα εκθέματα του μουσείου.

Επικεφαλής ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης, συνοδεία και του Γρηγόρη Γεωργάτου, ενώ στην επίσκεψη ήταν και η ομάδα Νέων.

Λίγο αργότερα έφτασε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε θερμή χειραψία με τον δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη και, αφού ξεναγήθηκε, κάλεσε όλους τους Πειραιώτες να έρθουν στο μουσείο:

«Ήταν μια πολύ ωραία επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά. Οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και θα έρθουν ξανά με τα παιδιά τους. Πάρα πολλοί τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα μέσω του Πειραιά, ενώ όταν έρχονται στον Πειραιά, επισκέπτονται και το μουσείο.

Εμείς από την πλευρά μας, όσο μπορούμε να λέμε κάποιες καλές κουβέντες για το μουσείο για να έρθουν όσοι περισσότεροι τουρίστες μπορούν στα χρόνια που έρχονται. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να έρθουν και οι ίδιοι οι Πειραιώτες στο μουσείο μας, γιατί έχει αξιόλογα ευρήματα και αξίζει».

Οι παίκτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μάλιστα έκαναν και ερωτήσεις, ενώ στους αρχηγούς δόθηκαν και αναμνηστικά.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ