Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 16:52

Μελισσανίδης σε Βασιλόπουλο: «Αλλού να κάνεις το… Δημαρχείο»!

Γράφτηκε από τον
Μελισσανίδης σε Βασιλόπουλο: «Αλλού να κάνεις το… Δημαρχείο»!

Δεν αποφεύχθηκε η ένταση στη συνάντηση ΑΕΚ-Δήμου με τον Πάνο Σκουρλέτη. Ακούγοντας τον Βασιλόπουλο να προτείνει άλλες εκτάσεις για το γήπεδο, ο Μελισσανίδης του απάντησε να κάνει αλλού το… Δημαρχείο!



Συναινετική κατάληξη, αλλά θυελλώδη εξέλιξη είχε η συνάντηση της ΑΕΚ και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με τον Πάνο Σκουρλέτη.

Η αμηχανία που υπήρχε πριν την έναρξη της συζήτησης έδωσε τη θέση της σε υψηλούς τόνους και έντονους διαλόγους μεταξύ των δυο πλευρών.

Ειδικά η πρόταση του Άρη Βασιλόπουλου να φτιάξει η «Ένωση» το γήπεδό της σε άλλο χώρο και όχι στο δικό της οικόπεδο (αναφέροντας εκ νέου περιπτώσεις όπως την έκταση στο ύψος της Renault) έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως ανέφερε λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο Μελισσανίδης απάντησε χαρακτηριστικά σ' εκείνο το σημείο: «Στη Renault να κάνεις το Δημαρχείο, αν θέλεις»!

Παρόλα αυτά η κουβέντα τελείωσε σε ήρεμο κλίμα, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν στη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας (όπως θα γίνει και με την Περιφέρεια) η οποία θα δουλέψει πάνω στο θέμα της διαβούλευσης για την Περιβαλλοντική Μελέτη, που είναι και το τελευταίο βήμα πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Την ένταση, πάντως, που υπήρξε στη συνάντηση -αλλά και τη συναινετική κατάληξή της- επιβεβαίωσε και ο Πάνος Σκουρλέτης, που ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα. Αλλά το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και οι δύο πλευρές είναι σημάδι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Αποφασίστηκε να κάνουμε μια κοινή ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή και του Υπουργείου, στην οποία θα καλέσουμε και την Περιφέρεια, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Και οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο ώριμες και αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα γήπεδο που θα τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες της ΑΕΚ και του κόσμου της και τις ανάγκες της πόλης της Νέας Φιλαδέλφειας».

Πηγή: sport-fm.gr