Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2015 11:38

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πρώτη φορά δίχως βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές - Τι είχε κάνει τα 3 προηγούμενα χρόνια

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές στην Α' τοπική, αλλά και βαθμό!

Ο ΑΟΔ μετρά μόνο ήττες στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σ' αυτό έπαιξε βέβαια ρόλο και το πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μιας και αντιμετώπισε και τους τρεις "μνηστήρες" του τίτλου. Στην πρεμιέρα έχασε με 0-3 από την Κυπαρισσία, τη δεύτερη αγωνιστική εντός με 2-1 από τον Αστέρα Αρφαρών, την 3η εντός με 0-5 από τον Τσικλητήρα Πύλου, την 4η ξανά εντός με 0-2 από τον Πάμισο και την περασμένη Κυριακή ενώπιον του κοινού του με 1-2 από το Μιλτιάδη.

Συνεχίζει ο Δημάκης

Η τελευταία ήττα έφερε και την παραίτηση του Σωτήρη Δημάκη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας. Η διοίκηση όμως δεν την έκανε αποδεκτή, με τον πρόεδρο κ. Δασκαλόπουλο να λέει χαρακτηριστικά στον τεχνικό του ΑΟΔ ούτε καν το συζητά και να του δείχνει εμπιστοσύνη για τη συνέχεια. Ετσι ο Δημάκης συνεχίζει στον πάγκο και εκτιμά ότι το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό και ένα θετικό αποτέλεσμα θα τα αλλάξει όλα.
"Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τακτικό, ούτε προπονητικό. Είναι ψυχολογικό. Θέλει και λίγο τύχη που μας έχει γυρίσει την πλάτη στο ξεκίνημα. Σίγουρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Δεν έχουν ξεχάσει την μπάλα και πιστεύω ότι μια νίκη ή ένας βαθμός θα αλλάξει τη ψυχολογία στα αποδυτήρια και η ομάδα θα βρει το δρόμο της".
Το Διαβολίτσι κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Α' τοπική. Και τις προηγούμενες σεζόν όμως η εκκίνηση δεν ήταν καλή για τον ΑΟΔ, αφού το ταβάνι του στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ήταν μια νίκη.
Συγκεκριμένα τη σεζόν 2012 -13 είχε 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (6 βαθμοί). Τη περίοδο 2013-14, 1 νίκη και 4 ήττες (3 βαθμοί) και πέρυσι μία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες (5 βαθμοί). Κάτι που δείχνει ότι στη συνέχεια βρίσκει το δρόμο του και το ίδιο ευελπιστούν ότι θα συμβεί και φέτος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχουν ως εξής:

2012-13
Ασπρόχωμα - Διαβολίτσι 2-0
Απόλλωνας - Διαβολίτσι 2-2
Διαβολίτσι - Ομόνοια 2-2
Δώριο - Διαβολίτσι 0-0
Διαβολίτσι - Μεθώνη 2-1

2013-14
Διαβολίτσι - Ανδρούσα 4-1
Μεθώνη - Διαβολίτσι 1-0
Διαβολίτσι - Αρφαρά 0-2
Τσικλητήρας Πύλου - Διαβολίτσι 2-1
Διαβολίτσι - Εθνικός Μελιγαλά 1-4

2014-15
Ασπρόχωμα - Διαβολίτσι 3-1
Διαβολίτσι - Τσικλητήρας Πύλου 3-2
Σπερχογεία - Διαβολίτσι 1-1
Διαβολίτσι - Κορώνη 2-2
Διαβολίτσι - Μεσσηνιακός 0-2