Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2015 13:39

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Εβγαλε δύσκολο πρόγραμμα - Για αποτέλεσμα στον Πύργο με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Μετά την νίκη της πρεμιέρας επί του ΑΟ Φαραί με 1-0 η Ανδρούσα μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και παραμένει στους 3 βαθμούς.


Ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα καθώς μετά την πρεμιέρα έπαιξε με τους τρεις διεκδικητές του τίτλου (Κυπαρισσία, Πύλο, Πάμισο) και με τον Αστέρα Αρφαρών.
Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι η ομάδα έχασε και τα τέσσερα παιχνίδια στο γκολ, ενώ στα περισσότερα από αυτά είχε καλή παρουσία.
«Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά στο δύσκολο πρόγραμμα και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς» σχολίασε ο Μιχάλης Φασουλής που πλέον κοιτάζει την συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο βατό.
Η προσοχή πλέον έχει στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μιλτιάδη όπου η Ανδρούσα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Πατσιώτης ανεβάζει ρυθμούς, ο Κατσίποδας ξεκίνησε προπονήσεις την Τρίτη, ωστόσο η συμμετοχή και των δύο παικτών προς το παρών κρίνεται αμφίβολη.

Πήρε τον Φώτη
Γεωργιόπουλο
από τον Πάμισο

Τέλος, η Ανδρούσα πραγματοποίησε και μια μεταγραφή καθώς αποκτήθηκε ο αμυντικός μέσος Φώτης Γεωργιόπουλος από τον Πάμισο. Ένας παίκτης που στην Ανδρούσα θεωρούν ότι θα βοηθήσει αισθητά στην συνέχεια.