Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 20:33

Η Ξάνθη πήρε το βαθμό στην Τρίπολη από τον άστοχο Αστέρα (1-1)

Γράφτηκε από τον
Η Ξάνθη πήρε το βαθμό στην Τρίπολη από τον άστοχο Αστέρα (1-1)

Ωραίο θέαμα κι ένα αποτέλεσμα που αφήνει και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες είχαμε την Κυριακή (18/10) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, αν και η πλάστιγγα θα μπορούσε να έχει γύρει υπέρ οποιουδήποτε από τους δύο, καθώς σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, είχαν τις ευκαιρίες για τη νίκη.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, το ένα μάλιστα σε πέναλτι που «σπατάλησε» ο Παπαδόπουλος και το άλλο σε αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο, αλλά ο Βεργέτης μένει… ανακουφισμένος, καθώς αναγκάστηκε να καταστρώσει τα πλάνα του με δέκα παίκτες από το 55’ και μετά, λόγω της αποβολής του Έντερσον.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Σκούρτη στο 34', αλλά ο Νιέτο, με πολύ όμορφο γκολ, το πρώτο του στη Σούπερ Λίγκα, έφερε το ματς στα ίσα στο 68', χωρίς η Ξάνθη να καταφέρει να εκμεταλλευτεί περαιτέρω το αριθμητικό της πλεονέκτημα, γυρίζοντας, πάντως, με έναν σημαντικό βαθμό στις αποσκευές της.

 

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας) και Κοσμά Χαρίση (Γρεβενών), ενώ τέταρτος ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).

 

Κίτρινες: 19’, 55’ Έντερσον, 74’ Μπερτόλιο - 24’ Λουσέρο, 31’ Φλίσκας, 69’ Παπαστεριανός, 79’ Φάρκας

 

Κόκκινη: 55’ Έντερσον (2η κίτρινη)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Έντερσον, Αλόκο, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Χαμντανί (71’ Γιάννου), Φερνάντες (57’ Σανκαρέ), Μπερτόλιο, Παπαδόπουλος, Σκούρτης (61’ Κουρμπέλης).

 

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Γουάλας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Μπαξεβανίδης (56’ Νιέτο), Ντιμιτρόφ, Λουσέρο (46’ Ερέα), Ράνος (72’ Καπετάνος).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR