Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 14:42

Παναθηναϊκός: Κυνήγι και απόλυτο σήμερα με ΠΑΣ Γιάννινα

Γράφτηκε από τον

Ούτε βαθμό δεν θέλει να χάνει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός κυνηγώντας σήμερα (17:15 NovaSports1, gazzetta.gr) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το απόλυτο και φυσικά, συνεχίζοντας το κυνήγι της κορυφής...



Στο «τριφύλλι» μετά τις νίκες απέναντι σε Καλλονή, Λεβαδειακό και Πλατανιά θέλουν να κάνουν το «4x4» σήμερα το μεσημέρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Στόχος, να αυξηθεί η διαφορά από την ΑΕΚ (4-0 από Ολυμπιακό) και να... επανέλθει στα φυσιολογικά από τον Πανιώνιο (2-0 την Καλλονή). Πολύ περισσότερο, όμως, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό...

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Μάρκους Μπεργκ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο πρώτο από τα δύο τελευταία παιχνίδια του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας στα προκριματικά του Euro 2016, όμως πολύ δύσκολα θα δούμε τον διεθνή άσο να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά τους, οι Γιαννιώτες κατέβηκαν στην Αθήνα δίχως τον Άντι Λίλα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που «κουβαλούσε» από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αλβανίας και ο Γιάννης Πετράκης καλείται να καλύψει το κενό του με εναλλακτική λύση από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Ο ΠΑΣ, προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) με τον Ηρακλή εντός έδρας, αποτέλεσμα που είχε ακολουθήσει τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (5-1) στο Φάληρο. Τελευταία του νίκη, αυτή απέναντι στον Ατρόμητο, στις 23 Σεπτεμβρίου με σκορ 1-0.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Νάνο, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Καρέλης, Καλτσάς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Μπέριος, Ναδάλες, Τσάβες, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς

Πηγή: gazzetta.gr