Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 23:55

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Δέλλας, υπηρεσιακός ο Μανωλάς!

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Δέλλας, υπηρεσιακός ο Μανωλάς!

Η κοινή πορεία της ΑΕΚ με τον Τραϊνό Δέλλα ολοκληρώθηκε πρόωρα. Ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα από την Γ' εθνική στην Super League «χρεώθηκε» τα... στραβά των τελευταίων ημερών και απομακρύνθηκε. Ο Στέλιος Μανωλάς (προπονητής της Κ20) θα αναλάβει προσωρινά την ομάδα.

 

Ο Δέλλας συναντήθηκε νωρίτερα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στην κουβέντα τους για την κατάσταση της ΑΕΚ διαπιστώθηκε πως υπάρχει τεράστιο χάσμα απόψεων ανάμεσα στην διοίκηση και τον προπονητή. Έτσι, εκείνος αποφάσισε να παραιτηθεί και μετά από σειρά συσκέψεων, η παραίτησή του έγινε αποδεκτή. Αύριο ο Δέλλας θα πάει στα Σπάτα για να αποχαιρέτησει τους ποδοσφαιριστές του. Ενώ είναι σχεδόν δεδομένο πως θα τον ακολουθήσει και ο στενός του συνεργάτης Βασίλης Μπορμπόκης.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς.»

Η λύση Μανωλά

Η τεράστια προσωπικότητα του Στέλιου Μανωλά αναλαμβάνει να προχωρήσει την ΑΕΚ σε αυτήν τη δύσκολη καμπή. Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος και προπονητής της ομάδας νέων της Ένωσης θα αναλάβει να προπονήσει την πρώτη ομάδα τις προσεχείς ημέρες, αλλά και να καθίσει στον πάγκο της μέχρι να καταλήξει οριστικά στο θέμα του προπονητή. Ο Μανωλάς έχει εμπειρία, έχει πάρει όλα τα σχετικά διπλώματα και είναι έτοιμος να δώσει λύση στην ομάδα σε αυτήν τη φάση.

Πηγή: sentragoal.gr