Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 19:01

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: "Μάχονται μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής", επισημαίνει για τους παίκτες του ο Στάθης Βανικιώτης

Γράφτηκε από τον

Με… εφιαλτικό τρόπο ξεκίνησε το κυριακάτικο παιχνίδι στο Δώριο για τον Αστέρα Αρφαρών, μιας και στο 8' βρέθηκε να χάνει με 3-0!!! Και όμως κατάφερε να φύγει αήττητος.

Ο Καρύδης στο 65' μείωσε σε 3-1, ο Γιαννακούντζος στο 84' σε 3-2 και στο 90' και πάλι ο Καρύδης, έγραψε το τελικό 3-3 , δίνοντας ένα βαθμό που έχει γεύση νίκης για τον Αστέρα. 

"Στο πρώτο τέταρτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Μετά αρχίσαμε να ισορροπούμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε ότι με ένα γρήγορο γκολ, μπορούμε να το γυρίσουμε", λέει στο "Ν" ο Στάθης Βανικιώτης για την απίστευτη ισοπαλία στο Δώριο. Ο προπονητής του Αστέρα τονίζει ότι αυτός ο βαθμός "Θα δώσει στα παιδιά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικός για το στόχο της παραμονής. Οι παίκτες μάχονται μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Τα παιδιά στο ημίχρονο το πίστεψαν και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Είπαμε να μπούμε μέσα δυνατά, να ξεχάσουμε το πρώτο μέρος και να τα δώσουμε όλα. Είχαμε δύναμη, πάθος και έτσι ήρθε αυτός ο βαθμός".

Ο Αστέρας στρέφει πλέον την προσοχή του στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο το Μεσσηνιακό. Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Ο Β. Τσιλίκος που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, αναμένεται να επιστρέψει, όπως και ο γκολκίπερ Νιάρχος που ήταν άρρωστος.