Σάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 15:09

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ρεπό ο 3ος όμιλος της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Ο όμιλος της Καλαμάτας έχει λιγότερες ομάδες από τους υπόλοιπους ομίλους, λόγω των αποχωρήσεων Ζακυνθιακού και Πανηλειακού.

Έτσι θα έχει κάποια επιπλέον ρεπό για να συμβαδίζει η πορεία του με τους άλλους ομίλους. Το πρώτο από αυτά θα γίνει αύριο Κυριακή , όπου στον όμιλο της Καλαμάτας δεν θα έχουμε δράση (σε αντίθεση με τους άλλους ομίλους) καθώς η 5η αγωνιστική (εκτός με Ερμιονίδα η Καλαμάτα) θα γίνει την 1η Νοεμβρίου.
Το σημερινό πρόγραμμα των Μεσσηνίων θα περιλαμβάνει λοιπόν οικογενειακό διπλό, εκεί όπου ο Κλάδης θα διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα.
Από Δευτέρα η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της 1ης Νοεμβρίου με την Ερμιονίδα για την 5η αγωνιστική.
Ο Κλάδης περιμένει ότι στο ματς αυτό θα έχει στην διάθεση του και τον Ενιο Κραστόβτσεφ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας αλλά και τους Παναγιωτόπουλο, Ιλιεφ που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς.
Από εκεί και πέρα, παρελθόν αποτελούν για την Καλαμάτα ο 20χρονος αμυντικός Γιώργος Αριστομενόπουλος και ο 21χρονος μέσος Παναγιώτης Μπινιχάκης, οι οποίοι έλυσαν την συνεργασία τους με την ομάδα, η οποία πλέον κινείται για την απόκτηση ενός μέσου ακόμη.