Κυριακή, 25 Οκτώβριος 2015 21:23

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εχασε και από την Αγία Παρασκευή ο Αρις Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εχασε και από την Αγία Παρασκευή ο Αρις Καλαμάτας

Δεν κατάφερε τελικά ο Αρις σήμερα το μεσημέρι στην Τέντα να αντιδράσει κόντρα στην δυνατή Αγία Παρασκευή αφού αν και προηγήθηκε στο 7΄ με 14-12 γνώρισε τελικά την ήττα με 70-37 (32-19).


Πάντως η τελική διαφορά θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερη αν οι παίκτριες του Μιχάλη Μπακογιάννη ήταν πιο αποτελεσματικές στις εύκολες φαινομενικά φάσεις που τους παρουσιάσθηκαν.
Από τα αξιοσημείωτα σίγουρα γεγονότα της αναμέτρησης ήταν το οτι στο 37΄ τραυματίσθηκαν σε μεταξύ τους σύγκρουση στο κέντρο του γηπέδου οι Πυλιώτη (στην μύτη) του Αρη και Καράμπελα της Αγίας Παρασκευής με την τελευταία να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας αφού έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην δεξιά της πλευρά. Και στις δύο αθλήτριες πρόσφερε αμέσως τις υπηρεσίες της η φυσιοθεραπεύτρια των γηπεδούχων ενώ οι διαιτητές της αναμέτρησης Μακρόπουλος, Κοτσίρης έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι δεν υπήρχε γιατρός.
ΑΠΣ ΑΡΙΣ (Μπακογιάννης): Βεργινάδη 6, Κουτέλα 9, Σαμιώτη, Θάνου 3, Πυλιώτη, Αντωνογιαννάκη, Μπακετέα 10(1), Παπακωνσταντίνου, Γαλανού, Φωτεινάκη 8.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος): Μπουκίτα 4, Κοντογιάννη 5, Χαρίτου 8(2), Τσιαδή 9, Κανιαδάκη 2, Βελουδου, Λοσταράκου 3, Κουκή 5(1), Καράμπελα 2, Πουκάκη 5(1), Καζαντζίδου 18(2), Μερισιώτη 10.