Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 13:21

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ερχεται δύσκολος Νοέμβριος, με 3 εκτός έδρας ματς και 2 ντέρμπι στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ο απολογισμός των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών για την "Μαύρη Θύελλα" χαρακτηρίζεται μέτριος, καθώς η μεσσηνιακή ομάδα κατέκτησε εφτά βαθμούς, έχοντας όμως δώσει τρία παιχνίδια στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.


Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με δύο νίκες απέναντι σε Δόξα Νέας Μανωλάδας (1-0) και Ηρακλή Ψαχνών (3-0), όμως στις δύο επόμενες αγωνιστικές οι Μεσσήνιοι έμειναν μακριά από την νίκη, καθώς είχαν μια εκτός έδρας ισοπαλία στο Λουτράκι (0-0) και μια ήττα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού από τον Παναργειακό (0-1).
Η διακοπή του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο έδωσε στους «μελανόλευκους» την ευκαιρία για ανασύνταξη εν όψει του δύσκολου Νοέμβρη που ακολουθεί.
Τον επόμενο μήνα η μεσσηνιακή ομάδα θα δώσει πέντε δύσκολα όσο και κρίσιμα ματς, τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την μετέπειτα πορεία της.
Η αρχή θα γίνει την 1η Νοεμβρίου όταν η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από την Ερμιονίδα. Θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό -ενώ την 7η αγωνιστική (στις 15' Νοεμβρίου) η Καλαμάτα θα ταξιδέψει στην Χίο για το ματς με τον τοπικό Κανάρη.
Στις 22 του μήνα θα υποδεχθεί τον Παναρκαδικό και θα κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Νοεμβρίου με το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Λεβάντε, στις 29 του μήνα.
Δηλαδή η Καλαμάτα θα παίξει τρία ματς εκτός έδρας, ενώ τα δύο που θα δώσει στην έδρα της θα είναι απέναντι σε δύο από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Σε πλαστικό η προπόνηση,
μπαίνουν δύο, εκτός ένας

Χθες η Καλαμάτα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ερμιονίδα, για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος, εκεί όπου θα γίνουν και οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, ώστε να προσαρμόζονται οι παίκτες στις συνθήκες του πλαστικού τάπητα που θα συναντήσουν την Κυριακή στο γήπεδο της Ερμιονίδας.
Σήμερα η προπόνηση πάντως θα γίνει στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο και αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και ο Ιλιεφ. Ο Παναγιωτόπουλος μπήκε από χθες ενώ αργεί από ότι φαίνεται και άλλο η επιστροφή του Κραστόβτσεφ που είναι τραυματίας.
Από εκεί και πέρα, οι Μεσσήνιοι σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μέσου ακόμη την τελευταία στιγμή, υπάρχουν κάποια ονόματα στα υπ' όψιν, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ μιας ακόμη μεταγραφής.