Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2015 15:02

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αισιόδοξος ο Γρηγορόπουλος για βαθμολογική ανάκαμψη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αισιόδοξος ο Γρηγορόπουλος για βαθμολογική ανάκαμψη

Στην προτελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά από εφτά αγωνιστικές στην Α' τοπική.

Ο ιστορικός σύλλογος μετρά μόλις μια νίκη (με τα Αρφαρά), αλλά έχει βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Στο τελευταίο ματς αντιμετώπισε τον Πάμισο που έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ.
Ο Απόλλωνας κράτησε για 70 λεπτά το μηδέν, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ και γνώρισε την έκτη φετινή του ήττα.
"Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι υπερπλήρης σε όλες τις γραμμές και δώσαμε ότι μπορούσαμε. Η αποβολή του Κουπούζου ήταν λανθασμένη απόφαση του κ. Νίκα που είχε πάντως άριστη διαιτησία στο υπόλοιπο ματς, όπως και οι βοηθοί του. Το ξεχνάμε και κοιτάμε μπροστά", το σχόλιο του Γιώργου Γρηγορόπουλου για το ματς με τους Νησιώτες.
Ο προπονητής του Απόλλωνα αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα ξεφύγει άμεσα από τις τελευταίες θέσεις:  "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά.. Είμαστε μια νέα ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα  με ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους και πιστεύω τώρα ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Η ομάδα θα ανακάμψει και θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο".
Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Μιλτιάδη, όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουπούζος. Οι Δ. Πανταζής και Μιγκάκης αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα με τον Πάμισο και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι έτοιμοι.