Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 18:16

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στη 1 μ.μ. η σέντρα την Κυριακή με Αιολικό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στη 1 μ.μ. η σέντρα την Κυριακή με Αιολικό

Νωρίς νωρίς θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή οι φίλοι της "Μαύρης Θύελλας" που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το ματς της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής με τον Αιολικό.


Η σέντρα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα γίνει πιο νωρίς από τα άλλα ματς του ομίλου που θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. Ο Αιολικός, όπως κάνει στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια του, έχει ζητήσει να ξεκινήσει το ματς στη 1 μ.μ. προκειμένου να διευκολυνθεί στο ταξίδι της επιστροφής. Ετσι πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Αγωνιστικά, ο Κραστόβτσεφ δεν υπολογίζεται για ένα ακόμη ματς ενώ λογικά θα είναι στην διάθεση του Μπίλη οι Παναγιωτόπουλος, Τσιμικλής, Κερμενίδης, Αγγελόπουλος που τις προηγούμενες μέρες είχαν μικροτραυματισμούς, όμως σήμερα συμμετείχαν στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη.
Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες ενώ αγνοεί την νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Η επιστροφή στις νίκες λοιπόν κρίνεται επιτακτική ώστε να βελτιωθεί η βαθμολογική αλλά και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας.